Your 2 hourly digest for Crimesite

Oude Media Nieuwe Media
Crimesite
Altijd het laatste misdaadnieuws! Crimesite is de grootste misdaadsite van Nederland: journalistiek en actueel. Alles over moord, doodslag, fraude, liquidaties, politie en justitie. 

Verdachte aangehouden voor moord op Sofie
Jun 28th 2017, 13:44, by –
Verdachte aangehouden voor moord op Sofie

In Roemenië is een verdachte opgepakt op verdenking van de moord op Sofie Muylle (27), op het strand van Knokke (B) op 22 januari. Het is een 23-jarige Roemeen: Alexandru C.. De politie zou hem al een tijdje op het spoor zijn geweest, dat melden verschillende media.

De verdachte woonde in Knokke en op foto’s op zijn Facebookprofiel is hij te zien met een blauwe jas. Hij is deze week in Roemenië aangehouden.

De politie was maandenlang op zoek naar een persoon met een blauwe jas die op camerabeelden van die ochtend te zien is terwijl hij over het strand wandelde.

Het meisje was laat in de nacht in een bar in Knokke en verliet die alleen. Ze is de volgende dag dichtbij de bar onder een vlonder op het strand gevonden.

 

The post Verdachte aangehouden voor moord op Sofie appeared first on Crimesite.


Vierde verdachte IKEA-zaak gepakt (UPDATE)
Jun 28th 2017, 13:14, by –
Derde verdachte IKEA-zaak gepakt

Dinsdagochtend is in zijn cel in de gevangenis in Rotterdam een 34-jarig Rotterdams No Surrender-lid aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de ontvoering en mishandeling van een mede clublid bij de IKEA in Breda. Later woensdag hield de politie een 34-jarige man uit Axel aan.

Invallen

De Rotterdammer zat al vast voor een andere zware mishandeling, ook van een ex-clublid. De politie zocht dinsdag nog naar een vierde verdachte, in Rotterdam of Axel. In beide plaatsen is dinsdagochtend een inval gedaan in twee panden. De woningen zijn onder leiding van de rechter-commissaris doorzocht. In Rotterdam werd onder andere een stroomstootwapen in beslag genomen.

Bewakingscamera’s

De mishandeling waarvoor de Rotterdamse verdachte is aangehouden vond plaats op de Kruisweide in Breda voor een winkel van IKEA. Een (toenmalig) kaderlid van motorclub No Surrender werd, terwijl hij op de grond lag, door vier mannen geschopt en geslagen. Daarna werd hij naar zijn eigen auto geleid en meegenomen. De vechtpartij en ontvoering werd vastgelegd met bewakingscamera’s.

Het slachtoffer weigerde mee te werken aan het politieonderzoek.

Zie ook:

No Surrender-lid gepakt voor mishandeling

Verdachte No Surrender-ontvoering Breda vast

Ontvoerd lid No Surrender praat niet met politie (VIDEO)

 

The post Vierde verdachte IKEA-zaak gepakt (UPDATE) appeared first on Crimesite.


Witwas-verdachte bemiddelde voor Nedim Imaç (VIDEO)
Jun 28th 2017, 11:25, by –
Witwas-verdachte bemiddelde voor Nedim Imaç (VIDEO)

Puck le C. (44) – die is aangehouden op verdenking van witwassen – was enige tijd vriendin van de criminele vastgoedhandelaar Willem Endstra. Ook bemiddelde ze voor een woning van de in 2007 doodgeschoten drugsverdachte Nedim Imaç.

Door @Wim van de Pol

Eén en ander blijkt uit stukken uit politiedossiers waar Crimesite inzage in heeft gehad. Le C. werkte op het kantoor van Endstra. In de onderzoeken naar de moord op Willem Endstra (2004) en John Mieremet komt ze ook voor als een intieme relatie van Endstra. Ze is ook gehoord door de politie als getuige nadat vriend en zakenpartner van Endstra, de advocaat Abraham Zeegers, zei dat Puck le C. op het kantoor aan de Apollolaan had gezien dat op zekere dag Mieremet ‘met een pistool binnenstormde om Endstra te bedreigen’.

Volgens Het Parool zien politie en Openbaar Ministerie Le C. als ‘facilitator’ van criminelen omdat ze aldoor panden lijkt te verhuren of onderverhuren aan criminelen, die zodoende zonder papieren spoor achter te laten ergens kunnen wonen. Dat levert voor de politie een verdenking van het misdrijf witwassen op. Maar haar advocaat zegt in die krant dat Le C. zich er helemaal niet bewust is dat zij zou zijn betaald met crimineel geld.

Olympisch Stadion

Le C. was al geruime tijd actief in het duurdere segment van de particuliere vastgoedsector. Nadat Imaç door de politie lange tijd ongemoeid was gelaten startte de politie rond 2004 een onderzoek naar witwassen en drugshandel door Imaç. De recherche ontdekte dat Imaç een opvallend uitgavenpatroon had met vaste lasten van bijna 12.000 euro per maand. De  Hagenaar Imaç wilde ook in Amsterdam een appartement, maar hij wilde alleen onderhuren.

Puck le C. verklaarde tegenover de politie (als getuige) te hebben opgetreden als tussenpersoon voor een persoonlijke vriend bij de verhuur van diens appartement aan Nedim Imac. Die woning was in de Laan der Hesperiden, naast het Olympisch Stadion in Amsterdam. In juni 2006 was de driemaandelijkse onderhuur ingegaan. Nedim Imaç had volgens Le C. aan haar een huurbedrag van 21.000 euro overhandigd alsmede een borg van 7.000 euro voor de huur van zes maanden.

Imaç werd op 17 februari 2007 op de Jan Rebelstraat in Amsterdam door een onbekende schutter doodgeschoten, op de stoep voor het Turkse restaurant Bir Bey.

Puck Le C. trad ooit op in televisieprogramma Het Mooiste Meisje van de Klas.

The post Witwas-verdachte bemiddelde voor Nedim Imaç (VIDEO) appeared first on Crimesite.


Politie: geen bekeuringen met app door storing
Jun 28th 2017, 09:50, by –
Politie: geen bekeuringen met app door storing

Bepaalde computersystemen van de politie liggen plat door een storing. Agenten kunnen hierdoor niet inloggen op hun computers en het digitale systeem dat bonnen verwerkt is down. Dat bevestigde de politie aan de NOS.

Agenten op straat moeten nu bonnen schrijven met pen en papier, maar bonnenboekjes hebben de meesten niet bij zich. Ook de app MEOS, waarmee agenten persoonsgegevens controleren en kentekengegevens opvragen werkt niet.

De oorzaak van de storing zou losstaan van de wereldwijde cyberaanval die gisteren door onbekende werd ingezet. De politie heeft hierom de eigen ICT beveiligd. De website politie.nl functioneert daarom woensdag niet volledig.

The post Politie: geen bekeuringen met app door storing appeared first on Crimesite.


Oud-RAF-leden mogelijk in Nederland
Jun 28th 2017, 09:06, by –
Oud-RAF-leden mogelijk in Nederland

Drie oud-leden van de Rote Armee Fraktion (RAF) verblijven volgens de politie mogelijk in Nederland. Het zijn Ernst Staub (62, foto links), Danielle Klette (58) en Burkhard Garweg (48). Sinds 1990 zijn zij op de vlucht voor de Duitse politie.

Overvallen

De Duitse politie vermoedt dat de drie zich in Nederland schuilhouden. In de loop der jaren maakte dit trio zich schuldig aan gewelddadige overvallen op supermarkten en geldtransporten, in Duitsland, niet ver van de Nederlandse grens.

Krant

Danielle Klette

De politie denkt dat de drie de overvallen pleegden om aan contant geld te komen om in hun levensonderhoud te voorzien. Na hun laatste overval (op 25 juni 2016 in Cremlingen, nabij Hannover) gingen de drie er vandoor in een grijze Ford Mondeo. Deze auto werd op zo’n tien kilometer van Cremlingen gevonden. In auto lag een stukje van een Nederlandse krant. Dat leidt de politie naar de gedachte dat zij zich in ons land schuilhouden.

Vuurwapengevaarlijk

Een jaar geleden rapporteerde de politie ook al dat het drietal zich in Nederland zou bevinden.

De politie waarschuwt dat het drietal extreem vuurwapengevaarlijk is. De Rote Armee Fraktion ontstond in de jaren zeventig als linkse stadsguerilla-groep, en werd aanvankelijk Baader-Meinhof-groep genoemd. Ulrike Meinhof en Andreas Baader waren de eerste van tientallen leden die werden aangehouden en berecht, voor overvallen en ontvoeringen. Meinhof en Baader pleegden zelfmoord in de gevangenis, net als enkele anderen.

Burkhard Garweg

 

The post Oud-RAF-leden mogelijk in Nederland appeared first on Crimesite.Verkeerscontrole blijkt moeilijk voor agenten (STRIP)
Jun 28th 2017, 08:37, by –
Verkeerscontrole blijkt moeilijk voor agenten (STRIP)

Ondanks het bestaan van een instructieboekje voor surveillerende politieagenten waarin precies staat beschreven hoe te handelen bij de zogeheten dynamische verkeerscontrole blijken agenten nog geregeld fouten te maken.

(klik op de afbeelding om te vergroten)

Tekenaar mr. Maarten Hoevers is strafadvocaat bij Advocatenkantoor Boone te Wijk bij Duurstede.

Zie voorgaande strips:

De terroristische criminele organisatie (STRIP)

Politie komt steeds vaker op televisie (STRIP)

Grote mediabelangstelling voor Cosby-proces (STRIP)

Burgemeesters zoeken alternatief voor snelrecht (STRIP)

Fred Teeven opgenomen in de Van Dale (STRIP)

Agenten luier door nieuw systeem (STRIP)

Nederlaag Feyenoord leidt tot FIOD-onderzoek (STRIP)

Geen gronden voor hechtenis hoofdoffcier (STRIP)

Gevangenen in De Schie gooien massaal eten weg (STRIP)

The post Verkeerscontrole blijkt moeilijk voor agenten (STRIP) appeared first on Crimesite.


Cocaïne in Zuid-Afrika was heroïne (UPDATE)
Jun 28th 2017, 08:13, by –
Cocaïne in Zuid-Afrika was heroïne (UPDATE)

De cocaïne die afgelopen week door de Zuid-Afrikaanse politie in wijndozen werd gepakt blijkt heroïne te zijn, dat melden Zuid-Afrikaanse media. Het gaat om 963 kilo. De Nederlander Mark R. (23) is ervoor in voorlopige hechtenis. De drugs hadden Duitsland als bestemming.

Villiersdorp

De zending werd ontdekt door personeel van de wijngaard Eerste Hoop in Villiersdorp, in de Kaapprovincie. Het wijndomein is eigendom van de wijnhandelaar Lode Lemahieu (63) uit Brugge. De pakketten zaten verdeeld over 253 kartonnen dozen met wijnflessen.

De wijn was eerst naar een adres in Zuid-Afrika gestuurd. Vandaar zijn de dozen met heroïne erin teruggestuurd naar de wijngaard, met een nieuwe bestemming in Duitsland.

Nederlander

De politie heeft drie personen aangehouden, die volgens Lemahieu niet op de loonlijst van Eerste Hoop staan. Een van hen was de chauffeur die het transport naar de haven had moeten vervoeren. De Nederlander R. is vrijdag voorgeleid aan de onderzoeksrechter en zit als enige nog vast.

 

The post Cocaïne in Zuid-Afrika was heroïne (UPDATE) appeared first on Crimesite.


Persoon door misdrijf omgekomen in Chaam (UPDATE)
Jun 28th 2017, 08:01, by –
Persoon door misdrijf omgekomen in Chaam (UPDATE)

De politie is woensdagochtend een groot onderzoek gestart in het Brabantse Chaam nadat op een oprit aan de Bredaseweg een dode is gevonden, die door geweld om het leven is gekomen. Zes mensen die in de woning aanwezig waren zijn aangehouden. De vraag is nog of het slachtoffer een man of een vrouw is.

Brandweer

Om 04.20 kreeg 112 een melding van een brandend voertuig. Ter plaatse bleek brandweer en ambulance dat er een stoffelijk overschot op de oprit lag. Een traumahelikopter kwam nog ter plaatse maar dat mocht niet baten. De drukke Bredaseweg werd daarop door de politie afgezet.

Naast de zes aangehouden personen (vijf mannen en een jonge vrouw) waren nog twee jonge kinderen aanwezig in de woning: een baby van circa 6 maanden oud en een meisje van 8 jaar oud. Zij zijn meegenomen naar het politiebureau en worden voorlopig overgedragen aan jeugdzorg.

Arbeidsmigranten

Volgens de politie lijkt het te gaan om arbeidsmigranten, vermoedelijk hebben ze niet de Nederlandse nationaliteit. Op de Bredaseweg stond een auto met buitenlands kenteken geparkeerd, deze is in beslag genomen en afgesleept voor onderzoek.

The post Persoon door misdrijf omgekomen in Chaam (UPDATE) appeared first on Crimesite.


Coffeeshops verweven met economie bovenwereld
Jun 28th 2017, 07:51, by –
Coffeeshops verweven met economie bovenwereld

Banken, woningbouwcorporaties en grote bedrijven zijn diep verweven met Nederlandse coffeeshops. Dat blijkt uit onderzoek van het Financieele Dagblad en Investico.

Banken

Rabobank verstrekte aan 82 coffeeshops een hypotheeklening verstrekt, ING aan 44 coffeeshops. De Rabobank, ING, ABN Amro, De Volksbank en het Nationaal Restauratiefonds hebben samen 1,9 miljard euro aan leningen uitstaan in de branche.

Er zijn nu 570 coffeeshops in Nederland. Volgens het onderzoek hebben 310 shops een gevestigde partij als financier, exploitant of huiseigenaar.

Heineken

Ook woningbouwcorporaties doen zaken met wietverkopers: 46 coffeeshops zijn gevestigd in huurpanden van een corporatie. Op deze manier hebben ook bedrijven als Heineken en brouwer AB InBev geld uitgeleend aan ondernemers in de sector.

Het FD en Investico een analyse gemaakt van gegevens uit onder meer de Kamer van Koophandel en het Kadaster.

Er ligt een wetsvoorstel klaar waarin teelt en het vervoer van wiet en hasj in de toekomst onder toezicht van de overheid gaan vallen. De Eerste Kamer moet nog over deze regulering stemmen.

 

The post Coffeeshops verweven met economie bovenwereld appeared first on Crimesite.


Justitie wil 75.000 euro van zoon Rommy
Jun 27th 2017, 16:19, by Timo van der Eng
Justitie wil 75.000 euro van zoon Rommy

David (foto), de 27-jarige zoon van Henk Rommy, die verdacht wordt van drie plofkraken en deelname aan een criminele organisatie, moet als het aan justitie ligt bijna 75.000 euro betalen aan de Nederlandse Staat. Dat bleek vandaag tijdens een regie-zitting voor de rechtbank in Utrecht. 

David Rommy stond vandaag met zes andere mannen voor de rechter. Allemaal worden ze verdacht van plofkraken en deelname aan een criminele organisatie. Het zou om totaal zeven verschillende plofkraken gaan. De rechtszaal was overvol met de zeven verdachten, hun advocaten (ook zeven), zo’n acht politieagenten, een afgevaardigde van de ING, nogal wat familieleden van de verdachten, en de pers.

Geprepareerde bouwkeet

David Rommy wordt verdacht van drie plofkraken: op 26 juli 2016 in Axel (Zeeland), twee dagen later in Almere en op 20 september in Soest. In Axel werd er ruim 71.000 euro buit gemaakt. In Almere bedroeg de buit iets meer dan 8000 euro. In alle drie de gevallen ging het om plofkraken van zogenaamde lobby automaten van de ING, in filialen van Albert Heijn. Naast Rommy worden de 37-jarige Martin de W. en de 26-jarige Roger K. van dezelfde feiten verdacht. De drie werden gearresteerd na de plofkraak in Soest. Ze hadden zich verscholen in een van tevoren geprepareerde bouwkeet. Zo probeerden ze onzichtbaar te blijven voor de warmtebeeldcamera van de politiehelikopter. Uiteindelijk werkte dat plan niet omdat er condens op het raam van de bouwkeet ontstond en werden ze gevonden door de politie. In de bouwkeet vond de politie glassplinters die volgens het Openbaar Ministerie afkomstig zijn uit de vestiging van Albert Heijn. Ook werd in de keet de speciale inkt aangetroffen die de gekraakte automaat over de bankbiljetten spoot.

Thermische lans

De overige verdachten zijn Mike W. (32), Johan F. (43), Yassir El A. (29) en Jurjen van D. (29). Justitie denkt dat ze betrokken zijn bij plofkraken in onder andere Leersum, Almelo en Oegstgeest en eist ontnemingsvorderingen van ruim 74.000 euro (Mike W.), ruim 208.000 euro (Johan F.), bijna 153.000 euro (Yassir El A.) en bijna 45.000 euro (Jurjen van D.). In Oegstgeest bedroeg de buit bijna 56.000 euro. De geldautomaat werd met een thermische lans gekraakt.

Voorlopige hechtenis

Er moeten nog verschillende onderzoeken worden gedaan. Zo moeten nog getuigen worden gehoord van het bedrijf Adnas (Applied DNA Sciences). Zij zouden meer moeten kunnen vertellen over het DNA dat in de inkt is verwerkt die vrijkomt als een geldautomaat wordt gekraakt. De advocaten van de verdachten vroegen zich af of een inhoudelijke zitting van de zaak dit jaar nog wel zou kunnen plaatsvinden. Hun cliënten zitten al acht tot negen maanden in voorarrest. Mede daarom vroegen de raadsheren om schorsing van de voorlopige hechtenis. Dat verzoek werd door de rechtbank ingewilligd, maar wel onder strikte voorwaarden, zoals elektronisch toezicht.

Lees ook: Zoon Henk Rommy verdacht van plofkraken.

The post Justitie wil 75.000 euro van zoon Rommy appeared first on Crimesite.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our polices, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.


Your 2 hourly digest for HoeZitHetNuEcht

Oude Media Nieuwe Media
HoeZitHetNuEcht
Het brede aanbod van alternatief nieuws 

Sheldan Nidle – 27 juni 2017
Jun 28th 2017, 09:27, by Wakkeremensen

Sheldan Nidle – 27 juni 2017 11 Ben, 16 Kayab, 13 Caban Selamat Balik! Ondanks de immense dagelijkse noodzaak van het tellen van


Belichaming en Activatie van de 12 D Kern van authenticiteit / 27 juni 2017 / Diane Canfield
Jun 28th 2017, 09:25, by Wakkeremensen

Belichaming en Activatie van de 12 D Kern van authenticiteit 27 juni 2017 / Diane Canfield Geliefden, We hebben enig fantastis


Bericht van Babaji: Profetie: “Het zal allemaal Zeer Snel Gebeuren” /17 juni 2017/ via Jahn J Kassl
Jun 28th 2017, 09:17, by Wakkeremensen

Bericht van Babaji : Profetie: “Het zal allemaal Zeer Snel Gebeuren” 17 juni 2017/ via Jahn J Kassl Begrijp: wanneer de “dag der


Dagtekst van Woensdag 28 Juni 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov
Jun 28th 2017, 09:06, by Wakkeremensen

Dagtekst van Woensdag 28 Juni 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov Het occultisme – gevaren voor wie de wetten van de universele harmon


Op deze dag van je leven / 27 juni 2017 / Neal Donald Walsch
Jun 28th 2017, 09:04, by Wakkeremensen

27 juni 2017 / Neal Donald Walsch Op deze dag van je leven, geloof ik dat God wil dat je weet… … dat wat je hart denkt geweld


Amerikaanse drone neergehaald door Rusland?
Jun 28th 2017, 08:40, by Geotrendlines

Verschillende Russische en Poolse bronnen melden dat het Russische leger boven de Middellandse Zee voor de kust van Syrië een


Waarom Tesla geen winst maakt
Jun 28th 2017, 08:00, by Vrijspreker

Ondanks de 5+ miljard dollar aan subsidies, de klimaathorrorverhalen en volgens Elon Musk ‘efficiënte productiemethoden’ lukt het Tesla niet om winst te maken. Ieder kwartaal jaagt het …


Vreemde gebeurtenissen in ons luchtruim / Gepubliceerd 22 juni 2017 | Door Ans Hoornweg
Jun 28th 2017, 08:00, by Wakkeremensen

Vreemde gebeurtenissen in ons luchtruim Gepubliceerd 22 juni 2017 | Door Ans Hoornweg Vorige week vertelde een kennisje van mij he


Een Schrijven van de Schepper / 27 Juni 2017 / door Jennifer Farley
Jun 28th 2017, 07:40, by Wakkeremensen

Een Schrijven van de Schepper 27 Juni 2017 / door Jennifer Farley, ” Maak Liefde” Van alle dingen die je elke dag doet, hoe va


G 20, voor de Duitse politie leiden alle wegen naar Hamburg via Aken
Jun 28th 2017, 07:35, by Geen Nieuws

Toegegeven de schoolopleidingen in de meeste EU landen gaan zienderogen achteruit, maar een voorlopig hoogtepunt vormt de opleiding van de Duitse en in het bijzonder de politie van Aken, die samen met hun Belgische collega’s eergisteren aan de grens een grootscheepse controle hield om…


Heavenletter 1823: Maak Plaats voor Eendjes / Geplaatst 28 juni 2017
Jun 28th 2017, 07:30, by Wakkeremensen

Heavenletter 1823: Maak Plaats voor Eendjes Brief uit de Hemel Geplaatst 28 juni 2017 God zei: Als jij niet zoveel gedacht


Hypocriet: Orban mag Soros niet uitsluiten maar universiteiten wél klimaatsceptici
Jun 28th 2017, 07:13, by Pauwnieuws.nl

Het wel opnemen voor bedreigde academici van door linkse NGO’s betaalde wetenschappers, maar geen lans breken voor bedreigde klimaatsceptici. Sterker nog: liegen over zogenaamd door Trump bedreigde klimaatwetenschap.


De kanarie in de kolenmijn; Arno Wellens en Ewald Engelen
Jun 28th 2017, 06:49, by Café Weltschmerz

Onze gesprekken worden opgenomen in de collectie van het Instituut voor Beeld en Geluid. Ze zijn relevant en blijven geldig voor de toekomst. Help deze toekomst met een donatie of adopteer voor 100…


De bewezen gezondheidsvoordelen van rode bieten
Jun 28th 2017, 06:49, by aHealthylife

Al jaren voeg ik bieten toe aan mijn voedingspatroon. Net zoals vele Nederlanders vond ik bieten vroeger maar saai. Dat veranderde snel toen ik leerde hoe extreem gezond dit knolgewas in werkelijkheid is. Vaak kopen we dure superfoods, die per vliegtuig vanuit de andere kant van de wereld…


Nieuwe studie onderzoekt de relatie tussen emotionele regulatie en hersenverbindingen bij autisme
Jun 28th 2017, 06:25, by LeefBewust

Nieuwe studie onderzoekt de relatie tussen emotionele regulatie en hersenverbindingen bij autisme


Mammogrammen: Zijn we kleine tumoren aan het overdiagnostiseren?
Jun 28th 2017, 06:25, by LeefBewust

Mammogrammen: Zijn we kleine tumoren aan het overdiagnostiseren?De alternatieve timeline 28 juni 2017
Jun 28th 2017, 06:25, by LeefBewust

De alternatieve timeline 28 juni 2017


CO2 is onschadelijk
Jun 28th 2017, 06:00, by Climategate

Maria Janssen van Bild RT Deutsch heeft onlangs een TV-gesprek gevoerd met prof. Werner Kirstein. RT Deutsch is voortgekomen uit ‘Russia Today’. De zender vertolkt in het algemeen de Russische zienswijze op het wereldgebeuren, als tegenwicht van de westerse media. Kirstein, die…


Dubai dag en nacht op zon voor € 0,08 per kilowattuur
Jun 28th 2017, 05:41, by WattisDuurzaam

Update: Een nieuwe prijsdoorbraak in hernieuwbare energie van begin juni 2017 is vrijwel onopgemerkt voorbijgegaan: Dubai krijgt ’s werelds goedkoopste zonnekrachtcentrale tot nu toe, inclusi…


De jacht op extra dimensies is geopend. Gaat dit ruimteschip parallelle universa vinden?
Jun 28th 2017, 05:30, by NineForNews

Zwaartekrachtgolven zijn de afgelopen jaren voor het eerst ontdekt en kunnen wijzen op het bestaan van extra dimensies of universa.


De geheime reden voor de boycot van Qatar
Jun 28th 2017, 03:40, by De Lange Mars

Kort na het bezoek van Trump aan Saoedi-Arabië leggen een aantal Arabische landen begin juni het oliestaatje Qatar sanctiemaatregelen op. De main stream media geven hiervoor allerlei oorzaken, maar vergeten de echte reden voor de strafboycot te noemen. Qatar heeft


Jongeren steeds bezorgder om online veiligheid
Jun 28th 2017, 02:36, by PrivacyNieuws

In totaal maakt meer dan de helft van de Nederlanders zich zorgen over de veiligheid van zijn online persoonsgegevens, blijkt uit het onderzoek van marktonderzoeksbureau Ruigrok NetPanel. Opvallend is de stijging bij de groep jongeren in de leeftijd van 14 tot 20 jaar. Maakte in 2016…


CNN producer zegt het zelf: Rusland berichtgeving complete onzin
Jun 28th 2017, 00:51, by Blik Op NOSjournaal

Hoe heet wil je de soep eten? Eindelijk een waar woord uit de mond van een CNN-medewerker: Het Rusland discourse is nonsense. En al was het


Voor de zesde keer een meteoriet ontdekt in Nederland
Jun 27th 2017, 22:41, by Signs of the Times

De meteoriet landde in januari op een schuurtje in de buurt van Broek in Waterland. Dat liep voor het schuurtje in kwestie wat slechter af. Een dakpan en latjes eronder zijn door de meteoriet verbrijzeld. Dat is niet zo gek: de steen is namelijk


Sheldon Nidle – June 27
Jun 27th 2017, 22:20, by Galactic Channelings

Sheldon Nidle – June 27


Hooggevoeligheid: Moet jij ook altijd zoveel van jezelf?
Jun 27th 2017, 22:01, by Nieuwetijdskind

Hooggevoeligheid en “moeten”: alsof we niet anders kunnen en gebukt gaan onder wat er allemaal nog moet gebeuren.


Omgaan met heftige emoties als ouder
Jun 27th 2017, 22:00, by Nieuwetijdskind

Er zijn ouders die graag willen voorkomen dat hun kind ‘flipt’ en doen daar alles aan. Zij gaan als het ware op eieren lopen


CNN betrapt op verspreiden van nepnieuws
Jun 27th 2017, 21:49, by Geotrendlines

De media die het hardste roepen dat we fake news moeten aanpakken blijken het zelf niet altijd even nauw te


Sarah Huckabee: “CNN’s Ruslandhoax is een schande voor het vak”
Jun 27th 2017, 20:31, by Pauwnieuws.nl

Sarah Huckabee, dochter van presidentskandidaat Mike Huckabee, is perssecretaris op het Witte Huis. In een toespraak maakt ze gehakt van CNN. Ze spreekt na minister van energie Rick Perry. Die schetst een beeld van Amerika als het energiemekka van de toekomst: vanaf 2018 gaat Amerika netto…


Draghi: “Inflatie is gunstig voor schuldenaren”
Jun 27th 2017, 20:04, by Geotrendlines

Volgens Draghi is het streven naar een beetje inflatie niet slecht, omdat het de schuldenaren bevoordeelt ten opzichte van de


Hoe liberaal is het Forum voor Democratie?
Jun 27th 2017, 19:55, by Vrijspreker

Het verplichte eigen risico van de zorgverzekering is zowel in 2016 als in 2017 385 euro. Een waarachtig liberale partij zal zich niet zozeer verzetten tegen de hoogte van een verplicht eigen risic…


Door gebrek aan kennis en hypocrisie komt er nooit een structurele hervorming van intercommunales
Jun 27th 2017, 19:41, by Doorbraak.be

Burgemeester Peter Reekmans over het gebrek aan kennis bij minister Homans en de hypocrisie van CD&V.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our polices, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.


Your 2 hourly digest for Ellaster

Oude Media Nieuwe Media
Ellaster
De blog over de val van de Cabal en de transitie naar de Gouden Eeuw 

Tanaath: positieve gedachten kunnen onze toekomst bepalen
Jun 26th 2017, 17:31, by Ella Ster

Saturnus, opofferingen, magie en de ‘Wet van aantrekking’ In deze video vertelt Tanaath hoe magie werkt. Ondanks dat de Cabal eeuwenlang zwarte magie voor eigen winstbejag heeft gebruikt, begint de kracht van zwarte magie af te nemen. Witte magie, ook wel natuurmagie genoemd begint echter in kracht toe te nemen. Tanaath deelt deze belangrijke boodschap, […]

Het bericht Tanaath: positieve gedachten kunnen onze toekomst bepalen verscheen eerst op Ellaster.


Thomas Williams: Dingen gaan zich manifesteren, blijf echter in balans
Jun 23rd 2017, 04:30, by Ella Ster

Hieronder de belangrijkste onderwerpen in de Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van Thomas Williams van 15 juni 2017. Tweede uur: Hillary’s sluipschutters 1:21:00   Hillary Clinton stuurt huurmoordenaars het land in om op iedereen te schieten die het niet met hen en hun beleid eens is. Inclusief de leden van de TH&I-stichting. De entiteit die Hillary […]

Het bericht Thomas Williams: Dingen gaan zich manifesteren, blijf echter in balans verscheen eerst op Ellaster.


Ontvang nieuwe berichten in je mail
Jun 19th 2017, 20:03, by Stella Larso

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe artikelen van Ella Ster*? Geef dan aan dat je nieuwe berichten in je mail wil ontvangen. Zo weet je direct dat er een nieuw artikel is verschenen. Hoe werkt het? Plaats een reactie onderaan een artikel. Vul je naam en mailadres in. Vink daarna de optie aan “Stuur […]

Het bericht Ontvang nieuwe berichten in je mail verscheen eerst op Ellaster.


De geplande coup en poging om Trump af te zetten zijn in volle gang, deel 2
Jun 18th 2017, 10:32, by Ella Ster

> vervolg op deel 1 Het herstel van gerechtigheid De rol van Wikileaks De Deep State, en met name de Clintons en consorten, worden ontmaskerd. Dit begon vorig jaar met de Podesta-emails afkomstig van de Clinton Foundation met allerlei verwijzingen dat kinderen door hooggeplaatste politici werden verhandeld en ritueel werden misbruikt. Hierdoor werd het Pizzagate […]

Het bericht De geplande coup en poging om Trump af te zetten zijn in volle gang, deel 2 verscheen eerst op Ellaster.


De geplande coup en poging om Trump af te zetten zijn in volle gang, deel 1
Jun 18th 2017, 10:30, by Ella Ster edit

Er wordt alles op alles gezet om Trump uit het Witte Huis te verwijderen. Robert Mueller die het onderzoek naar de zogenaamde ‘Russische inmenging’ leidt, wil onderzoeken of hij Trump kan vervolgen voor ‘obstructie van de rechtsgang’. Afgelopen week werd een congreslid van de Republikeinse partij neergeschoten. Het is de zoveelste moord(poging) op getuigen en […]

Het bericht De geplande coup en poging om Trump af te zetten zijn in volle gang, deel 1 verscheen eerst op Ellaster.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our polices, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.


Your 2 hourly digest for AboveTopSecret.com New Topics In Breaking Alternative News

Oude Media Nieuwe Media
AboveTopSecret.com New Topics In Breaking Alternative News
Breaking Alternative News 

Alabama Army installation was locked down over ‘possible active shooter;’ investigation is under
Jun 27th 2017, 18:16, by projectvxn


ISIS blows up historic Nuri Mosque, Hadba Minaret in Mosul – Iraqi official
Jun 21st 2017, 19:55, by worldstarcountry


Widespread cell phone, internet outages reported across country
Jun 19th 2017, 21:39, by Diogeneser


Van Slams Into Pedestrians Near London Mosque Leaving Number Of Casualties, Driver Arrested
Jun 19th 2017, 00:44, by Grambler

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our polices, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.


Your 2 hourly digest for HoeZitHetNuEcht

Oude Media Nieuwe Media
HoeZitHetNuEcht
Het brede aanbod van alternatief nieuws 

Laat jongeren die een misstap begaan niet nodeloos boeten
Jun 27th 2017, 19:22, by Doorbraak.be

Er zijn voldoende alternatieven die tot meer verantwoordelijkheidszin leiden dan kosten terugbetalen, vindt Van Eetvelde (N-VA).


Mijn Utopia (column)
Jun 27th 2017, 18:35, by Indigo Revolution

De Wereld gaat kapot door regelvolgers en op autoriteit geilende mensen die liever slaaf blijven dan zichzelf vrij breken uit de ketens van de ‘baas’. Liever laat deze slaafse bevolking zichzelf de wetten voorschrijven dan dat ze zelf de verantwoordelijk nemen en zichzelf leiden in plaats…


Europese Centrale Bank moet binnen de lijntjes kleuren
Jun 27th 2017, 17:47, by Doorbraak.be

De ECB treedt met haar laks rentebeleid buiten de economische logica van haar mandaat, vinden economen Lex Hoogduin en Pascal Paepen.


Wilders herhaalt oproep voor preventief opsluiten
Jun 27th 2017, 17:20, by Privacy Barometer

Geert Wilders (PVV) herhaalt de oproep van zijn partij om mensen preventief op te sluiten als zij “een mogelijk gevaar [vormen] voor de nationale veiligheid”. Wilders zegt hiervoor een wetsvoorstel te zullen indienen.


UFO hangt uren en uren boven kustplaats. Waarom mocht het leger niets doen?
Jun 27th 2017, 17:00, by NineForNews

In 1996 is boven Skegness zeven uur lang een UFO zichtbaar geweest op de radar, zo blijkt uit een document dat is vrijgegeven door de Britse overheid.


Beveilig je tegen ransomware
Jun 27th 2017, 16:01, by Bits of Freedom

Getroffen door ransomware, of wil je het graag voorkomen? Lees dan snel verder.


Leren ze het dan nooit?
Jun 27th 2017, 15:45, by Vrijspreker

In zuid-Afrika worden de bestaande mijnbouwbedrijven verder genationaliseerd van 26% naar 30 % eigen-dom (uit de Telegraaf) Althans die 30 % moet naar zwarte aandeelhouders, is dat geen rassendiscr…


Servische president onder Amerikaanse druk vanwege minister van Defensie
Jun 27th 2017, 15:45, by Novini.nl

De nieuwe Servische president Aleksandar Vucic zou onder grote Amerikaanse druk staan om de benoeming van Aleksandar Vulin tot minister van Defensie te verhinderen, zo melden diverse Servische medi…


5G communicatie – Voors, tegens en vraagtekens
Jun 27th 2017, 15:20, by StopUMTS

5G communicatie – Voors, tegens en vraagtekens


Moet je binnenkort nu ook al je boeken laten zien op Amerikaanse luchthavens?
Jun 27th 2017, 15:18, by PrivacyNieuws

De Amerikaanse instantie die instaat voor de veiligheidscontroles op luchthavens, TSA, overweegt passagiers te verplichten om alle papieren en boeken uit hun handbagage te halen bij een controle. De TSA heeft de maatregel al in een aantal kleinere luchthavens ingevoerd bij wijze van test,…


Hoe ‘Snap Map’ van Snapchat werkt en waarom het een mogelijke bedreiging is voor je privacy
Jun 27th 2017, 15:14, by PrivacyNieuws

De nieuwe functie ‘Snap Map’ bereik je na de update door het camerascherm in de app met twee vingers samen te ‘pinchen’. Via de map zie je drie verschillende soorten inhoud. Enerzijds zie je waar je vrienden zich bevinden en kan je de verhalen die ze gedeeld hebben zien. Nog via de ‘Snap…


GoldFish Report #79 “Ascentie ‘Roundtable’, Het Licht Verenigen”, / februari 2017 / 27 Juni 2017
Jun 27th 2017, 15:12, by Wakkeremensen

GoldFish Report #79 “Ascentie ‘Roundtable’, Het Licht Verenigen”, februari 2017 27 Juni 2017   Prepare For Change heeft in juni 2


Zijn witte orbs voorbode van de opname? (video)
Jun 27th 2017, 15:11, by Niburu.co

Er komen steeds meer verhalen van mensen die ronde witte of gekleurde lichten waarnemen boven hun woning; lichten die bovendien regelmatig terugkeren. Een lezer die ook deze lichten boven zijn huis heeft, zegt het volgende “Sorry maar het laat me niet los, er gaat iets gigantisch gebeuren”.


Nieuwe rechtszaak over anoniem parkeren met contant geld
Jun 27th 2017, 15:08, by PrivacyNieuws

Aanstaande donderdag vindt bij de rechtbank Amsterdam een nieuwe rechtszaak plaats over anoniem parkeren met contant geld. De zaak is aangespannen door stichting Privacy First. Begin 2015 won Privacy First haar eerste rechtszaak tegen kentekenparkeren: sindsdien zijn automobilisten niet…


Pedofilie wordt binnenkort het nieuwe “normaal” (video)
Jun 27th 2017, 15:05, by Niburu.co

Er komen nogal alarmerende berichten uit Amerika over voorbereidingen die nu worden getroffen om zo meteen van pedofilie het nieuwe normaal te maken. De wereld zal dan via de Mensenrechtenraad van de VN worden klaargestoomd voor het feit dat pedofilie iets heel natuurlijks is en dat ook zij…


Acteur legt verbijsterend, wereldwijd complot bloot. Wat is dit voor waanzin?!?
Jun 27th 2017, 15:00, by NineForNews

George van Houts rekende op weerstand en kritiek na zijn nieuwe voorstelling over een verbijsterend, wereldwijd complot. Toch is er weinig commotie.


Failliet land redt failliete banken
Jun 27th 2017, 14:57, by Niburu.co

De Italiaanse zeepbel wordt nog even wat verder opgeblazen, terwijl de Europese Commissie vrolijk de eigen regels voor het redden van banken aan haar laars lapt. Een land dat volkomen failliet is en nooit haar schulden zal kunnen terugbetalen, gaat nu op eigen houtje 17 miljard euro…


Europese Hof: vaccinatieschade hoeft niet bewezen..!
Jun 27th 2017, 14:06, by WantToKnow

Vaccine goedgekeurd en toch schade bij kinderen en/of pubers (HPV bijv.)?? Dan diende ouders te bewijzen dat het aan het vaccin lag.. Onmogelijk dus. Nu draait het Europese Hof de zaak om!


Radygo vraagt patent aan op Smart Pocket. ‘Trots dat ik met Marcel Boekhoorn mag samenwerken’
Jun 27th 2017, 14:00, by StopUMTS

Radygo vraagt patent aan op Smart Pocket. ‘Trots dat ik met Marcel Boekhoorn mag samenwerken’


Nieuwe zaak voor anoniem parkeren met contante betaling
Jun 27th 2017, 13:53, by Privacy First

Privacy First vecht kentekenparkeren aan bij rechtbank Amsterdam Kentekenparkeren zonder contante betaling is dubbele privacyschending Begin dit jaar


GoldFish Report #79 “Ascentie ‘Roundtable’, Het Licht Verenigen”, februari 2017
Jun 27th 2017, 13:48, by The Event-NL

Prepare For Change heeft in juni 2017 een transcript gemaakt van delen uit deze uitzending die in februari 2017 plaatsvond. Hieronder de vertaling. Met: COBRA, Alfred Lambremont-Webre, Rob Potter, …


Spanje voegt Bankia samen met andere staatsbank
Jun 27th 2017, 13:20, by Marketupdate

Twee weken na de overname van Banco Popolare door Banco Santander krijgt Spanje opnieuw te maken met een samenvoeging. De staatsbanken Bankia en Banca Mare Nostrum (BMN) worden samengevoegd, met als doel kostenbesparingen te realiseren en de aandeelhouderswaarde te vergroten. In het…


Sylvio Berluscino weer terug in Trump-tijdperk
Jun 27th 2017, 13:05, by Pauwnieuws.nl

Forza Italia, de partij van de 80-jarige Sylvio Berlusconi, heeft bij de burgemeesterverkiezingen in Italië in 16 van de 22 steden gewonnen en mag daar de burgemeester leveren. Zelfs in Genua waar links al 50 jaar regeert. En het was Sylvio die campagne voerde voor Italiaans populistisch…


AD en Volkskrant collaboreren bij VS-terreur tegen Syrie
Jun 27th 2017, 13:03, by Blik Op NOSjournaal

Het AD en de Volkskrant fungeren vandaag als gewillige spreekbuizen van de Amerikaanse oorlogsmachine. Deze oorlogsmachine staat te trappe


Diabetes is nu wereldwijde epidemie. Dit natuurlijke stofje blijkt een geheim wapen tegen deze slopende ziekte
Jun 27th 2017, 13:00, by NineForNews

Een extract van broccolikiemen helpt patiënten met diabetes type 2 om hun bloedsuikerspiegel op peil te houden, zo blijkt uit een nieuwe studie.De H van Hasselt
Jun 27th 2017, 12:57, by Doorbraak.be

Hasselt koopt zijn eerste letter terug van een communicatiebureau: vriendendiensten blijven belangrijk.


Turkije vluchtelingendeal werkt niet, EU laat 5 x meer vluchtelingen toe dan afgesproken.
Jun 27th 2017, 12:42, by Geen Nieuws

Wat was het een ‘mooi ‘moment. De door Soros gefinancierde Gerald Knaus, de directeur van het European Stability Initiative, had een plan, dat koud gepubliceerd, omarmd werd door  Merkel met haar “Wir schaffen das” kreet en Diederik Samsom ( bestaat hij nog ) die claimde dat het ook een…


Boodschap van Aartsengel Uriël / via Genoveva / 26 juni 2017
Jun 27th 2017, 12:24, by Wakkeremensen

Boodschap van Aartsengel Uriël via Genoveva / 26 juni 2017 Groeten geliefden! Ik ben Uriël, Aartsengel van Liefde en Zilver Licht, B


Anthony William, medisch medium..!
Jun 27th 2017, 12:09, by WantToKnow

We hebben toestemming van de uitgever van het splinternieuwe boek ‘Medisch Medium’, een introductie-hoofdstuk integraal te plaatsen hier op de site. En dat dit hoofdstuk (25 pagina&#821…


Maatschappij zit op slot: u zoekt het wel uit he?
Jun 27th 2017, 12:08, by LeefBewust

Maatschappij zit op slot: u zoekt het wel uit he?


Paracetamol tijdens zwangerschap kan mannelijkheid van foetus remmen
Jun 27th 2017, 12:07, by LeefBewust

Paracetamol tijdens zwangerschap kan mannelijkheid van foetus remmen


De alternatieve timeline 27 juni 2017
Jun 27th 2017, 12:07, by LeefBewust

De alternatieve timeline 27 juni 2017


BIS: “Centrale banken moeten rente verhogen”
Jun 27th 2017, 12:00, by Marketupdate

Centrale banken moeten de rente blijven verhogen om te voorkomen dat de economie oververhit raakt, zo concludeert de Bank voor Internationale Betalingen (BIS) in een nieuw rapport dat zondag werd vrijgegeven. De bank der centrale banken is positief over de groei van de…


Aranuth Spreekt: De Drie Pilaren. / Malcolm Bell / 24 juni 2017
Jun 27th 2017, 11:59, by Wakkeremensen

Aranuth Spreekt: De Drie Pilaren. Malcolm Bell / 24 juni 2017 Vertaald uit het Engels door Henk Steur   Commentaar: De winte


Hoe gezond is pindakaas?
Jun 27th 2017, 11:54, by GoedGezond

Pindakaas is nog altijd een populair boterhambeleg, en vooral heerlijk op wit brood. Misschien eet je het dagelijks. Maar hoe zit het eigenlijk met pindakaas, is het gezond?


Arcturische Groeps Boodschap, / June 25, 2017 / Steve Beckow
Jun 27th 2017, 11:49, by Wakkeremensen

Arcturische Groeps Boodschap, June 25, 2017 / Steve Beckow Lieve mensen, wees niet bang voor wat je ziet en hoort, want dit zijn d


Eindelijk minder suiker in groenteconserven
Jun 27th 2017, 11:48, by DuurzaamNieuws

Aan conserven van zomergroenten wordt vanaf dit jaar geen suiker meer toegevoegd. Ook het aandeel zout wordt verminderd.


Volkskrant-fotojournalist maakte paling zeldzamer met Photoshop
Jun 27th 2017, 11:41, by Interessante Tijden

Je zou volgens de Volkskrant – op gezag van milieuclubs-eigenlijk een broodje Panda eten wanneer je paling smult, omdat hij zou uitsterven. De realiteit buiten massamedia is zo angstig en zuur niet. Gisteren ving ik met beroepsvisser Theo Rekelhof op de


Turkije en Iran, de profetische aanval op Israël en de road map richting Luciferiaanse wereldregering
Jun 27th 2017, 11:33, by MartinVrijland

Al eerder noemde ik dat de religieuze profetieën als een soort script dienen in de realiteit waarin wij leven. Ook stelde ik dat Turkije de rol van Magog vervult en dat president Erdogan de Gog van


Wageningen doet test met bio-asfalt
Jun 27th 2017, 11:31, by DuurzaamNieuws

Wageningen heeft het eerste bio-asfalt fietspad ter wereld op basis van lignine. Het fietspad ligt op de campus van Wageningen University & Research.


Gelderland organiseert draagvlak voor meer windmolens
Jun 27th 2017, 11:21, by DuurzaamNieuws

In Gelderland komen volgens planning genoeg windmolens als deze gerealiseerd worden via lokale gesprekken óf met medewerking van burgercoöperaties.


De economische wetenschap en het milieu (deel 2)
Jun 27th 2017, 10:59, by DuurzaamNieuws

De transitie naar een duurzame economie en maatschappij heeft een nieuw financieel systeem nodig. Scheldschepping kan daarin alleen nog door de staat.


5 duurzame muziekgadgets
Jun 27th 2017, 10:54, by hetkanwel

Deze zomer wordt er weer een hoop fijne muziek geluisterd. We maken massaal playlists met vrolijke liedjes, dansen wat af op de vele festivals en genieten (meestal) van de deuntjes


Voedselbaronnen worden nog steeds machtiger
Jun 27th 2017, 10:34, by DuurzaamNieuws

Slechts een handjevol bedrijven controleert de productieketen van de industriële landbouw – van het veld tot aan de kassa. En dat wordt steeds erger.


CNN keihard betrapt met verborgen camera. Deze producent onthult waarom de media nepnieuws blijven maken
Jun 27th 2017, 10:25, by NineForNews

Project Veritas heeft daarnaast een video gepubliceerd van CNN-producent John Bonifield die is gemaakt met een verborgen camera.


10 redenen om je iPhone weg te gooien
Jun 27th 2017, 10:00, by StopUMTS

10 redenen om je iPhone weg te gooien


Blauhús krijt foarearst gjin stjoermêst (en het persbericht)
Jun 27th 2017, 10:00, by StopUMTS

Blauhús krijt foarearst gjin stjoermêst (en het persbericht)


Arrest van Europese Hof van Justitie d.d. 21 juni 2017: Vaccin kan ziekte veroorzaken
Jun 27th 2017, 10:00, by StopUMTS

Arrest van Europese Hof van Justitie d.d. 21 juni 2017: Vaccin kan ziekte veroorzaken


Campagnetactiek: Merkel maakt homohuwelijk tot vrije kwestie
Jun 27th 2017, 09:28, by Novini.nl

Bondskanselier Angela Merkel geeft er de voorkeur aan om de vraag of het homohuwelijk in Duitsland mogelijk moet worden in de toekomst als vrije kwestie te zien. Daarmee neemt ze Martin Schulz opni…


Coalitie Rotterdam verliest meerderheid na overstap Mo Anfal naar NIDA
Jun 27th 2017, 09:00, by Pauwnieuws.nl

Het Islamitische Leefbaar Nederland raadslid Mo Anfal is overgestapt cq. overgelopen naar de islamitische stadspartij ANIL. Het collega van Leefbaar, CDA en D66 komt nu één zetel te kort. Maar is dat niet juist een verbeteringvan democratie?   

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our polices, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.


Sarin Gas False Flag Used To Push Syrian War

Oude Media Nieuwe Media

Sarin Gas False Flag Used To Push Syrian War

Sarin Gas False Flag Used To Push Syrian War

{$excerpt:n}

Desperate Neocons Push Middle East War To Keep Power

Oude Media Nieuwe Media

Desperate Neocons Push Middle East War To Keep Power

Desperate Neocons Push Middle East War To Keep Power

{$excerpt:n}

Jeh Johnson Pushes Russian Hack Lie

Oude Media Nieuwe Media

Jeh Johnson Pushes Russian Hack Lie

Jeh Johnson Pushes Russian Hack Lie

{$excerpt:n}

CNN Admits Trump Russia-Coverage Is A Witch Hunt

Oude Media Nieuwe Media

CNN Admits Trump Russia-Coverage Is A Witch Hunt

CNN Admits Trump Russia-Coverage Is A Witch Hunt

{$excerpt:n}

Your 2 hourly digest for Geoengineering Watch

Oude Media Nieuwe Media
Geoengineering Watch
Exposing the climate engineering/geoengineering cover-up 

Geoengineering Watch Global Alert News, June 24, 2017
Jun 24th 2017, 17:14, by Dane Wigington

786fDane Wigington GeoengineeringWatch.org The signs of our rapidly changing biosphere are everywhere and impossible to miss for any that are even slightly awake, but how many are? The ideologically blinded power structure programmed false patriots in the US population are still pretending the US military is just "spreading freedom and democracy", even as it continues to fuel violence


Climate Engineering Fact And Photo Summary
Jun 21st 2017, 18:46, by Dane Wigington

GeoengineeringWatch.org 556Dane Wigington GeoengineeringWatch.org Man's attempt to engineer Earth's climate and life support systems is the most destructive and deadly endeavor ever launched by the military industrial complex and global governments. Geoengineering must be considered weather and biological warfare due to the endless list of catastrophic downstream impacts and effects. Climate intervention programs are mathematically the greatest


Geoengineering Watch Global Alert News, June 17, 2017
Jun 17th 2017, 17:02, by Dane Wigington

hhw1Dane Wigington GeoengineeringWatch.org How are we to think our way out of the converging catastrophes we face when we are swimming in a toxic sea of contaminants which are verifiably reducing our cognitive abilities? Aluminum exposure is now wreaking havoc on the entire web of life: from bees, to whales, to us. What is the core cause of Alzheimer's?

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our polices, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.

Alex Jones Exposes The Death Of The Mainstream Media

Oude Media Nieuwe Media

Alex Jones Exposes The Death Of The Mainstream Media

Alex Jones Exposes The Death Of The Mainstream Media

{$excerpt:n}

Your 2 hourly digest for Top Documentary Films

Oude Media Nieuwe Media
Top Documentary Films
The world’s greatest free documentary library – a place where documentaries are regarded as the supreme form of expression. 

The Happiest People on Earth
Jun 27th 2017, 13:00, by TDF
The Happiest People on Earth   The ironically titled documentary The Happiest People on Earth is an enlightening journey into one of the world’s most contentious and controversial countries: North Korea. The cameras capture one of the few times each year that foreign guests are…


The Value of Your Personal Data
Jun 25th 2017, 13:00, by TDF
The Value of Your Personal Data   They know who you are, the friends you keep, where you shop, and what you browse. They know your unconscious desires. They’re the corporations that pay top dollar for your data, a treasure trove of personal insights that they…


ISIL: Target Russia
Jun 23rd 2017, 13:00, by TDF
ISIL: Target Russia   Produced by Al Jazeera, ISIL: Target Russia delivers unprecedented access to the extremist terrorist organization, including their never-before-filmed female fighters. The focus of their current strategy is driven by a thirst for revenge against Russia. Russia’s history in the…


Vampire Island
Jun 21st 2017, 13:00, by TDF
Vampire Island   Sometimes truth really is stranger than fiction. For centuries, the vampire myth has frightened cultures around the world. But in recent decades, assorted scientists, archeologists and forensic specialists have investigated the real-life inspirations behind these blood-sucking night dwellers. Their…

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our polices, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.