Your 2 hourly digest for

Oude Media Nieuwe Media
Biflatie.nl 

De grootste problemen van ons monetair beleid

Aug 18th 2017, 05:53, by Extern

Deze week is het 46 jaar geleden dat er een keerpunt in de financiële wereldgeschiedenis plaatsvond: op 15 augustus 1971 koppelde President Nixon de dollar los van het goud. En een hoop problemen in onze hedendaagse economie kunnen worden herleid naar dit moment. Bretton Woods, juli 1944. Terwijl de Tweede Wereldoorlog nog in volle gang […]

Het bericht De grootste problemen van ons monetair beleid verscheen eerst op .

Waarom goud het zal winnen van crypto

Aug 14th 2017, 18:14, by Richard de Feber

De mainstream mediakanalen winden er geen doekjes om en nemen duidelijk geen blad voor de mond. De aandelenbeurzen laten de afgelopen dagen, of zelfs weken, een ander beeld zien dan we inmiddels gewend zijn. Of er een echte correctie komt is afwachten, maar deze staat ons nader dan een voortzetting van een trend die we […]

Het bericht Waarom goud het zal winnen van crypto verscheen eerst op .

Bitcoin weer naar nieuw record: $4.200

Aug 14th 2017, 09:45, by Biflatie.nl

SegWit legt Bitcoin geen windeieren. De prijs van bitcoin is opnieuw naar nieuwe records gestegen. Inmiddels één bitcoin $4200,- waard. Afgelopen weekend steeg de prijs met ruim 15%. De hard fork is achter de rug en er zijn kopers op de kust van de digitale munten. De marktkapitalisatie van Bitcoin ligt inmiddels boven de 60 […]

Het bericht Bitcoin weer naar nieuw record: $4.200 verscheen eerst op .

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our polices, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.


Geef een reactie