Your 2 hourly digest for WantToKnow.nl

Oude Media Nieuwe Media
WantToKnow.nl
For Those Who Want To Know 

Zo wordt Pieter Omtzigt geframed..?!

Nov 13th 2017, 14:32, by GuidoJ.

i1.wp.com/www.wanttoknow.nl/wp-content/uploads/flight-recorder-MH17.jpg?zoom=2&resize=150%2C150&ssl=1 300w, i1.wp.com/www.wanttoknow.nl/wp-content/uploads/flight-recorder-MH17.jpg?zoom=3&resize=150%2C150&ssl=1 450w” sizes=”(max-width: 150px) 100vw, 150px” />

Pieter Omtzigt heeft onzorgvuldig gehandeld door een ‘nepgetuige’ op te voeren bij een MH17-hearing, in mei van dit jaar. Maar vele nieuwsbronnen houden zich aan zorgvuldigheid door het woord ‘nepgetuige’ tussen leestekens te plaatsen, waarmee de essentie van het woord NIET wordt bedoelt. Kijken we feitelijk naar de zaak, dan is het ‘framen’ van Pieter Omtzigt, die ‘lastige MH17-luis-in-de-pels’, een reële optie.. Hier het hele verhaal. …

Schatgraven naar de zielsdiamant..

Nov 11th 2017, 15:45, by GuidoJ.

i2.wp.com/www.wanttoknow.nl/wp-content/uploads/diamond-heart.jpg?zoom=2&resize=150%2C150&ssl=1 300w, i2.wp.com/www.wanttoknow.nl/wp-content/uploads/diamond-heart.jpg?zoom=3&resize=150%2C150&ssl=1 450w” sizes=”(max-width: 150px) 100vw, 150px” />

Een diamant is niet of nauwelijks zichtbaar in schemerige of donkere plaatsen. Maar zodra het licht erop begint te schijnen, ‘doet’ de waar ie goed in is… Weerspiegelen, reflecteren, ombuigen en creëren.. Het licht breken in ontelbare aantallen regenboogkleuren. Zelfs bij een simpele kaarsvlam.. De vergelijking die Arend Zeevat in deze column maakt, tussen de diamant en de menselijke zielsdiamant, is relatief simpel. Als je de vergelijking maar wilt zien..! Het licht, het Universele licht dat in jouw Ziel reflecteert en ongeziene reflecties hier op Aarde brengt. Overdreven wellicht, maar in de essentie is een diamant ook ‘niets anders dan een steen’.. Kortom, we hebben een spiegel nodig om onszelf in te reflecteren en de essentie van een (ziels-)diamant om onze eigen kracht van reflectie te kunnen waarnemen. Een schitterende weerspiegeling in deze column..! …

WHO-gerotzooi met kankerverwekkende glyfosaat/RoundUp..!

Nov 11th 2017, 15:05, by GuidoJ.

i2.wp.com/www.wanttoknow.nl/wp-content/uploads/monsanto-roundup-cancer1.png?zoom=2&resize=150%2C150&ssl=1 300w, i2.wp.com/www.wanttoknow.nl/wp-content/uploads/monsanto-roundup-cancer1.png?zoom=3&resize=150%2C150&ssl=1 450w” sizes=”(max-width: 150px) 100vw, 150px” />

Binnenkort dient de EU te beslissen over verlenging van vergunning voor de toelating van glyphosaat (RoundUP) Belangrijk daarbij is de waarschuwing die de WHO had gegeven over dit goedje. Waarschijnlijk kankerverwekkend was het oordeel.. En nu is dat ‘teruggedraaid’… Hoe is het mogelijk dat deze Wereld Gezondheids Organisatie, eerst de classificatie ‘waarschijnlijk kankerverwekkend’ geeft, om daarna deze weer in te trekken..?? Door intern een concept studierapport over de kankerverwekkende eigenschappen van glyfosaat te manipuleren..! En dat is het, als bevindingen van wetenschappers eigenhandig worden verandert.. Toch ? Alleen al de twijfel over dit uiterst omstreden ‘product’ zou reden genoeg moeten zijn, het NIET MEER toe te laten op de wereldmarkten in het algemeen en de EU in het bijzonder. Maarrr… Genetisch gemanipuleerde zaden en gewassen kunnen niet zónder dit middel..!! Dáár zit de kneep.. Zie daar de onmogelijk positie waarin veel overheden zich gewerkt hebben. Zódanig dat het tijd is voor fraude kennelijk!! …

11:11 De magie van de ‘Elf’ in de 11..

Nov 11th 2017, 10:11, by GuidoJ.

i2.wp.com/www.wanttoknow.nl/wp-content/uploads/eleven-11.jpg?zoom=2&resize=150%2C150&ssl=1 300w, i2.wp.com/www.wanttoknow.nl/wp-content/uploads/eleven-11.jpg?zoom=3&resize=150%2C150&ssl=1 450w” sizes=”(max-width: 150px) 100vw, 150px” />

Zie jij ook de 11-en combinaties om je heen flirten..? Dan wordt het tijd voor bezinning, aldus Steve Pavlina, de schrijver van dit artikel, dat we al eens plaatsten in februari 2009..! Het wordt tijd dat je je realiseert, dat de 11, de elven die jij tegenkomt, een ‘teken aan de wand’ zijn..! Deze cijfers duiken niet ‘zomaar’ op, kansberekening-technisch. Maar kijk vanuit metafysica, dan gebeurt er iets heel anders…! Lees dit artikel voor een nieuwe kijk op ’11’…! Kan het zijn dat JIJ degene bent die je vergeet in de magie van het leven? Dat JIJ jezelf doét kijken naar precies dát 11-moment..? 11:11 Is dus een soort wakeup call, een initiatie in een ‘aha’-moment van realisatie dat er iets groots gaande is. Iets ‘magisch’.. …

Belgische staat ontwijkt de Belgische belastingen…?

Nov 9th 2017, 13:47, by GuidoJ.

i2.wp.com/www.wanttoknow.nl/wp-content/uploads/paradise-papers-sfeerplaatjes.jpg?zoom=2&resize=150%2C150&ssl=1 300w, i2.wp.com/www.wanttoknow.nl/wp-content/uploads/paradise-papers-sfeerplaatjes.jpg?zoom=3&resize=150%2C150&ssl=1 450w” sizes=”(max-width: 150px) 100vw, 150px” />

De Belgische overheid, die net als de Nederlandse staat, zou moeten strijden tegen constructies in belastingparadijzen, blijkt al jaren zelf aandelen te hebben op de Britse Maagdeneilanden. Dat onthullen de Paradise Papers, zo vond de redactie van het Belgische magazine ‘De Tijd’ uit. De Belgische staat is al jaren mede-eigenaar van InfraAsia Development (Vietnam) Limited. En in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, is dat bedrijf niet gevestigd in Vietnam, wel op de Britse Maagdeneilanden..! …

Help mee Ad Broere’s nieuwe boek te schrijven..!?

Nov 4th 2017, 14:46, by GuidoJ.

i2.wp.com/www.wanttoknow.nl/wp-content/uploads/ad-broere-en-george-van-houts-Radar-Tv.jpg?zoom=2&resize=150%2C150&ssl=1 300w, i2.wp.com/www.wanttoknow.nl/wp-content/uploads/ad-broere-en-george-van-houts-Radar-Tv.jpg?zoom=3&resize=150%2C150&ssl=1 450w” sizes=”(max-width: 150px) 100vw, 150px” />

Vanuit onze waardeering voor het werk van Ad Broere, voelen we ons geroepen om jou zijn bericht aan te reiken. Ad wil een opvolger gaan schrijven van zijn eerste boek ‘Geld komt uit het Niets’, dat handelt over geld, economie en alle goocheltrucs, die met geld, tekorten en de ‘financiële economie’ worden uitgehaald. Een nieuw boek, vooral geschreven vanuit zijn rijke ervaringen van de afgelopen jaren. ‘Geld komt uit het niets’ was een daverend succes en menigeen heeft Ad de afgelopen tijden, aangesproken over een vervolg. Niet in de laatste plaats gezien de fundamenteel financieel-economische veranderingen in de wereld.. Dat boek gaat er nu komen en jij kunt daarbij meedoen! Aan de basis staan van de totstandkoming ervan.. Lees verder. …

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our polices, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.


Geef een reactie