Your 2 hourly digest for Vrijspreker.nl

Oude Media Nieuwe Media
Vrijspreker.nl
Actueel Commentaar en Acties in Libertarisch Perspectief 

Hub spreekt: Erasmus achtergebleven en vooruitziend

Dec 7th 2017, 00:00, by Vrijspreker

Eerder verschenen op Vrijspreker in 2007: Kort geleden kreeg ik van een goede vriend een boek met artikelen van Erasmus *). Hoewel ik eerst dacht dat ik dat alles wel al vroeger gelezen zou hebben, gaf het boek me toch weer nieuwe inzichten. Bij voorbeeld in zijn hoofdstuk “De Christelijke Vorst”. Tot mijn verrassing begint […]

YouTube censuurpolitiek

Dec 6th 2017, 09:53, by Seneca

ECB: euro faalt als economisch integratiemiddel

Dec 6th 2017, 08:00, by Seneca

De euro als motor voor de integratie in Europa is mislukt. Dat zeggen nu zelfs economen van de ECB in een studie. In Die Welt een interessant artikel hierover dat nooit door de Nederlandse media gebracht gaat worden. Sinds de invoering in 1999 heeft de euro geen landen economisch samen gebracht maar juist uit elkaar […]

Pakjesavond voor het CJIB

Dec 5th 2017, 21:11, by Ratio

5 december 5 minuten over 5. Screenshots van de site flitsservice. De sinterklaas files bedroegen maar liefst 375 kilometer. Allemaal mensen die hun kinderen en naasten niet in de steek wensten te laten. En ondanks dat ze soms al om 2 uur vertrokken in de file kwamen te staan. Wel. De overheid. En het CJIB. […]

Nepnieuws.

Dec 5th 2017, 09:13, by Overnight

Als “nepnieuws een bedreiging voor de democratie is” moet de Vrijspreker.nl dan gesubsidieerd worden? Je zou het haast denken, gezien de gesubsidieerde nep uit de NPO. Het nepnieuws blijft voor overheden een heerlijke ondefinieerbare vijand, die dus veel middelen en regels (lees onvrijheid)  vereist. En ook hier weer de omkeerregel: wanneer Vrijspreker, TPO etc de […]

Vulkaanschade

Dec 5th 2017, 03:00, by Hugo J. van Reijen

Al enige tijd vertoont de Gunung Agung op Bali verschijnselen die duiden op een mogelijke grote uitbarsting. De rookpluim die uit de vulkaan komt, bemoeilijkt, afhankelijk van de windrichting, op sommige dagen en uren het vliegverkeer. Tot nu toe zijn circa 50.000 personen geëvacueerd die in kleine en grotere kampen wachten op meer zekerheid; niemand […]

Portugees Centeno, volgt Dijsselbloem op:

Dec 4th 2017, 17:34, by Overnight

Centeno: Nomen est omen. vrijspreker.nlFlibjeTips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

Je achterban naai je het eerst

Dec 4th 2017, 05:00, by pcrs

Je achterban naai je het eerst

Vrijheid Radio Week 46

Dec 3rd 2017, 22:44, by pcrs

Vrijheid Radio Week 46

Media files:
46.mp3 (audio/mpeg)

D66 is de status quo

Dec 3rd 2017, 13:16, by Gale Boetticher

Nadat D66 tijdens de formatie al akkoord ging met het afschaffen van het raadgevend referendum, verbood D66-minister Ollongren van Binnenlandse Zaken deze week zelfs een referendum over het afschaffen van het referendum. Het toont de ideologische armoede van de partij. Het is een status quo-club geworden zonder originele ideeën. D66 is in de jaren zestig […]

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our polices, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.


Geef een reactie