Your 2 hourly digest for WantToKnow.nl

Oude Media Nieuwe Media
WantToKnow.nl
For Those Who Want To Know 

Filipijnen: 733.000 kinderen dupe van fout vaccin..!!

Dec 5th 2017, 14:58, by GuidoJ.

i1.wp.com/www.wanttoknow.nl/wp-content/uploads/dengvaxia-handen.jpg?zoom=2&resize=150%2C150&ssl=1 300w, i1.wp.com/www.wanttoknow.nl/wp-content/uploads/dengvaxia-handen.jpg?zoom=3&resize=150%2C150&ssl=1 450w” sizes=”(max-width: 150px) 100vw, 150px” />

Leve de angst van mensen die ze brengt tot wanhoopsdaden, zoals bij het ongelimiteerd laten vaccineren door ‘mensen die het goed met je voor hebben’.. Zónder dat ook maar een beetje duidelijk is, hoe heftig, krachtig en beschadigend de zogenaamde ‘bijwerkingen’ van vaccins kunnen zijn. Wanneer gaan mensen nou eens beseffen dat het weggeven van je eigen autoriteit aan ‘mensen die zeggen het beter te weten’, niks anders brengt dan onbalans..? 733.000 Filipijnse kinderen zijn ingeënt met een vaccin, waarvan de farmaceutische industriële producent nu meldt, ‘dat het klopt dat er iets mis is’… Lees hier het hele stuk en weet dat dit niet in Nederland wordt geopenbaard..!! Al gezien op RTL- of NOS-nieuws..?? …

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our polices, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.


Geef een reactie