Your 2 hourly digest for Vrijspreker.nl

Oude Media Nieuwe Media
Vrijspreker.nl
Actueel Commentaar en Acties in Libertarisch Perspectief 

John Stossel over Silk Road

Feb 14th 2018, 10:00, by Seneca

Keeping It Real Art Critics

Feb 14th 2018, 08:00, by Seneca

Kate Sinha en Stefan Ruitenbeek vormen samen KIRAC ofwel Keeping It Real Art Critics. Met hun confronterende aanpak hebben ze de laatste tijd wat losgemaakt in de wereld van moderne kunst. Hun nuchtere kijk op deze in zichzelf gekeerde en van netwerkjes aan elkaar hangende biotoop is verfrissend. Naar aanleiding van hun provocatieve commentaar op […]

Hoe gevaarlijk is een Halbe?

Feb 14th 2018, 06:42, by Ratio

Hoe haal je het in je hoofd verzinsels te vertellen, te liegen en te bedriegen. Over de territoriale aspiraties van een wereldleider die aan de knoppen zit van een groot kernwapenarsenaal? Wil je die uit zijn tent lokken? Hoe haal je het in je hoofd de NAVO daarbij te betrekken door de Baltische staten in […]

Walther van Hulten is overleden.

Feb 13th 2018, 22:58, by Vrijspreker

Walther was een van de stabiele stille krachten vanaf het begin van het libertarisme in Nederland. Walther en zijn vrouw Nel, waren werkzaam als fysiotherapeut en kwamen steeds meer in de verdrukking tussen hun eigen waarden en normen en de steeds meer groeiende regelbrei en opgelegde verplichtingen. Hij en Nel hebben veel energie gestoken in […]

Fundraise actie van LIFHAS.

Feb 13th 2018, 09:24, by Overnight

Goud in de U.S.A.

Feb 13th 2018, 03:00, by Hugo J. van Reijen

Verleden week was het weer zover : een relatie vertelde mij, dat hij lid was geworden van een consortium van vijf personen dat eigenaar is van de helft van al het goud dat zich bevindt in Fort Knox.  Hij ondersteunde zijn bewering met naar zijn zeggen een aantal originele goudcertficaten met een nominale waarde van […]

Onmogelijke doelstellingen

Feb 12th 2018, 05:00, by pcrs

Onmogelijke doelstellingen

Vrijheid Radio Week 6

Feb 11th 2018, 14:49, by pcrs

Vrijheid Radio Week 6

Media files:
06.mp3 (audio/mpeg)

De demonisering van Thierry Baudet is gevaarlijk en slaat nergens op

Feb 11th 2018, 13:30, by Gale Boetticher

Tijdens een politiek debat in Amsterdam vrijdag hebben de linkse partijen keihard de aanval geopend op Thierry Baudet. Hij werd daar door Pechtold & co weggezet als een racist. Deze beschuldiging is nergens op gebaseerd en bovendien gevaarlijk. De aanleiding voor de kritiek was dit keer een interview uit 2016 met Yernaz Ramautarsing, de nummer […]

duidelijk

Feb 10th 2018, 18:02, by Overnight

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.


Geef een reactie