Your 2 hourly digest for

Oude Media Nieuwe Media
Biflatie.nl 

Huizenmarkt 2018: Voor starters en ouderen zit de markt muurvast

Mar 13th 2018, 08:44, by Biflatie.nl

De huizenprijzen in Nederland zitten de afgelopen jaren fors in de lift. Vooral in Amsterdam en andere grote steden schieten de woningprijzen omhoog. Het lijkt alsof dit nooit anders was, echter zijn de huizenprijzen in Nederland van 2008 t/m 2013 met 20% tot 25% gedaald. Hoe gaat het met de huizenmarkt in 2018? Huizenmarkt 2018: […]

Het bericht Huizenmarkt 2018: Voor starters en ouderen zit de markt muurvast verscheen eerst op .

Balansen centrale banken wereldwijd gestegen naar $21 biljoen

Mar 11th 2018, 12:11, by Biflatie.nl

De centrale banken wereldwijd hebben inmiddels meer dan 20 biljoen dollar ( ofwel 20.000 miljard ) op de balansen staan. In het jaar 2000 was dat nog $3 biljoen. Toen de crisis uitbrak in 2008 was dit ongeveer verdubbeld. In de afgelopen tien jaar is daar dus nog zo’n 12 biljoen bijgekomen. In de latste […]

Het bericht Balansen centrale banken wereldwijd gestegen naar $21 biljoen verscheen eerst op .

The Abyss: Geen ICO maar een DAICO

Mar 8th 2018, 09:49, by Biflatie.nl

Om de zoveel tijd brengen we een nieuwe crypto onder de aandacht. Deze keer gaan we het hebben over de ICO van The Abyss, of beter gezegd de DAICO.  The Abyss omschrijft zichzelf als een nieuw digitaal distributie platform voor het leveren van allerlei soorten videogames. Gratis games, crypto games, de gamewereld ondergaat sinds de […]

Het bericht The Abyss: Geen ICO maar een DAICO verscheen eerst op .

De grootste cryptobeurzen te wereld verdienen miljoenen per dag

Mar 7th 2018, 14:21, by Biflatie.nl

Crypto is booming. Wereldwijd groeit het aantal gebruikers van cryptocurrencies snel. Wie daar vooral van profiteren? De exchanges. De cryptobeurzen harken miljoen per dag naar binnen met de fees die ze hanteren. Binance marktleider Uit onderstaand overzicht van Bloomberg blijkt dat Binance (een relatieve nieuwkomer in de cryptowereld) de grootste exchange is waar crypto wordt […]

Het bericht De grootste cryptobeurzen te wereld verdienen miljoenen per dag verscheen eerst op .

Weinig mensen weten hoe ons economisch systeem werkt

Mar 4th 2018, 10:11, by Extern

Met behulp van de –geloof niets, maar probeer zoveel mogelijk te begrijpen als je kunt– strategie ben ik de afgelopen tijd druk bezig geweest om verschillende zaken van het economisch systeem uit te pluizen. Dit was leerzaam, avontuurlijk en soms begreep ik opeens wat ze bedoelen met de doos van pandora. Ik deel hier graag mijn reis- […]

Het bericht Weinig mensen weten hoe ons economisch systeem werkt verscheen eerst op .

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.


Geef een reactie