Your 2 hourly digest for

Oude Media Nieuwe Media
 

Gevecht barst los, nog niet in alle hevigheid…

Mar 20th 2018, 15:17, by Beheerder

Het gevecht tussen de zittende President Donald J. Trump, zijn familie, zijn ambtenaren en de loyale Mariniers gaat de komende weken in een stroomversnelling. Nu is gebleken dat al het geroep om een Rusland connectie van Trump met Rusland na ruim meer dan een jaar niet waar blijkt te zijn, heeft Trump direct een aantal opvallende zaken gedaan. Allereerst had hij vorige week Rex Tillersen, de minister van buitenlandse zaken ontslagen. Deze man die goed is voor 300 miljoen vermogen in prive zat gewoon niets te doen en deed vooral ook niet wat Trump wilde dat moest gebeuren. Bovendien heeft hij afkeurend gesproken over Trump en dat kan (natuurlijk) niet. Pompeo is nu de nieuwe Secretaris van State geworden, en een ding is zeker: hij gaat Hillerly Rodham Clinton aanpakken, die zwaar heeft gelogen over heel veel zaken en vooral over Benghazi / Libië waarbij tijdens een aanval de ambassadeur van de US en een aantal andere mensen omkwamen. Naar nu later blijkt heeft Hillery bewust niets ondernomen want deze ambassadeur wist teveel van haar en Obama`s handel en wandel af en moest gewoon dood. Zo zijn er al sinds het vertrek van Hillery en Bill uit de politiek zeker 150 dood aangetroffen waarbij een directe link is te maken naar de Clintons.

Het gevecht wat gaande is in Amerika gaat dus tussen twee groepen: aan de ene kant Trump, zijn familie, ambtenaren en de Mariniers, en aan de andere kant democratische left-overs uit de Obama / Clinton periode, heel veel mensen van de door corruptie geplaagde FBI en CIA, en de SES. De SES staat voor Senior Executive Service. Een heel erg eng clubje wat vooral tijden de 8 jaren van Obama groot is geworden (intussen ca 9.000 ambtenaren) Deze zijn ongekozen maar zitten in vrijwel alle overheids apparaten in de US en hebben overal veel invloed. Deze invloed wordt gekocht door mensen met de politieke agenda van dat moment en dat waren Obama en Clinton. Deze club vormt nu de schaduwregering de erop had gehoopt dat Clinton president zou gaan worden. Ze hebben ook pop heel veel fronten geprobeerd om dat te regelen, w.o verkiezingsfraude e.d. Je kunt de SES enigszins vergelijken met onze Europese Unie in Brussel. Ook die mensen zijn nooit gekozen, hebben hoge salarissen die wij allemaal betalen, en wat ze doen is vaak totaal zinloos of niet belangrijk….

Tezamen dus met grote delen van de politie, veel overheidsambtenaren, veel corrupte politici is de SES dus de partij die vecht tegen Trump die nu juist al die corruptie wil aanpakken. Hieronder vallen: drugsmokkel door de CIA, false flag operaties door de FBI (om de mensen de wapens af te pakken). Hillery heeft samen met anderen 25% van het amerikaanse uranium verkocht aan Rusland en zo kan ik nog wel een uurtje doorgaan. Intussen is inmiddels al een jaar geleden de FBI dir. Comey ontslagen. Nu is ook de 2e man bij de FBI Adrew Mc Cabe ontslagen. Deze man heeft zich ook beziggehouden met duistere zaakje zoals het afluistern van Trump in en na de verkiezingen wat hij deed in opdracht van Obama. Om een lang verhaal kort te houden, er gaat een hoop gebeuren. Er zijn al veel mensen opgepakt. Er zijn al heel veel banktegoeden en bezittingen bevroren van veel criminele politicy sinds de wet van 21 december 2017 van Trump in werking ging. Alle mensen die zich hebben beziggehouden met mensensmokkel, kindermisbruik, wapen handel e.d. zullen in de komende maanden worden gedagvaard. Al 3 jaar geleden hadden militairen hier om gevraagd. Trump heeft nu veel op veel belangrijk posities mensen zitten die achter hem staan en we zullen acties gaan zien. Er zijn inmiddels al 18.500 !! closed indicments (nu nog gesloten dagvaardingen) die spoedig bekend zullen worden. Militaire tribunalen zijn inmiddels ingericht. Veel mensen zijn op de vlucht gegaan of zijn zoekende naar landen die geen uitleveringsverdragen hebben (kijk nu eens naar Hillery die vervolgens in Canada, New Zeeland en nu in India zit)

Youtube kanalen te over met nieuws hierover.

Wat is er toch met onze zon aan de hand…..

Mar 16th 2018, 16:55, by Beheerder

beste lezers,

Het is al weer enige tijd geleden dat ik wat schreef. Dit komt door drukte, positieve drukte wel te verstaan, op mijn werk. Er moet geld op de plank voor vrouw en kinderen…

Vorig jaar, zo in de maanden september, oktober en november was het me al vaker opgevallen. De zon is anders. Meer wit licht, minder geel. Ik heb ook regelmatig foto`s genomen. Gewoon niet `onze ` zon. Nu blijkt intussen dat er echt een sun-simulator bestaat!! Ja, mensen het wordt hier op aarde steeds gekker met de dag!

Ik heb wat YT materiaal hier bij de tekst geplaats. Duik hier zelf eens in. Its a real eyeopener en ook een `Red Pill`. Zoek ook eens op `red pilling` dat heeft te maken met het zien van de waarheid om ons heen. Veel mensen `slapen` nog en geloven alles wat ze op de televisie en msm zien. Er gebeurd zoveel wat NIET door de msm wordt behandeld. Bekijk de videos. Ik kom de volgende keer met een ander new item: De Fuel Hoax (!!!)

Er speelt zoveel leugen en bedrog in deze wereld. Een gevecht is gaande tussen goed en kwaad. Als je alles tegelijk moet verwerken wordt je gek. Dus beter om een voor een de nieuwe waarheden onder ogen te zien. Red Pilling dus.

groetjes
Alfred

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.


Geef een reactie