Your 2 hourly digest for Lang Leve Europa!

Oude Media Nieuwe Media
Lang Leve Europa!
Een andere visie op de Europese samenwerking 

Zaterdag 21-4-2018: Global March against Geo-Engineering

Apr 11th 2018, 05:43, by admin

Ook Amsterdam doet mee aan de Global March against Geo-Engineering op 21 april 2018. Er is een route die gelopen gaat worden vanaf Stationsplein naar het Museumplein. Hieronder de locaties en tijden, je kunt uiteraard ook aanhaken. Neem spandoeken en protestborden mee, verrekijkers om naar boven te kijken, wapen jezelf met folders, er worden hesjes uitgedeeld (graag na afloop weer inleveren) en bovenal houd het positief!

De route:
13.00 uur verzamelen Stationsplein
13.30 uur vertrek rechtdoor Prins Hendrikkade oversteken, linksaf Damrak oversteken. Damrak aflopen tot aan de Dam
14.15 uur vertrek vanaf de Dam, Rokin oversteken, linksaf Rokin over. Bij de Munttoren rechtsaf de Singel op, eerste links Koningsplein op, Leidsestraat in tot aan het Leidseplein
15.30 uur vertrek Klein Gartmanplantsoen oversteken linksaf en dan rechtsaf het Max Euweplein op, rechtdoor Stadhouderskade oversteken, linksaf Hobbemastraat in, 1e rechts P.C. Hooftstraat, 1e links Honthorststraat. Paulus Potterstraat oversteken en arriveren op het Museumplein
16.00 – 17.00 Museumplein, 17.00 uur einde manifestatie Global March against Geo-Engineering

Sander Compagner is de coördinator van deze mars, volg zijn instructies op.

Kom je met de trein? Goedkope tickets zijn te vinden op: https://www.treinreiziger.nl/goedkoop-treinkaartje/

Meer Informatie: Zie Facebook.

Het bericht Zaterdag 21-4-2018: Global March against Geo-Engineering verscheen eerst op Lang Leve Europa!.

NL Politie beschermt illegale migranten die inbreken

Apr 10th 2018, 08:02, by admin

Nederland wordt met de dag vreemder… AT5 meldt dat OM en politie optreden om illegale migranten die inbreken te beschermen tegen uitzetting uit door hen bezette woningen. De eigenaar van door illegale allochtonen gekraakte panden moest uiteindelijk zelf het gevecht aan gaan – onder toeziend oog van politieagenten die niets deden! – om te voorkomen dat illegale migranten inbraken in nieuwe woningen en ook daarover kraak-rechten claimde.

Diverse bewoners werken tegenwoordig maar thuis om te voorkomen dat er in hun woning ingebroken wordt, en kennelijk wordt je woning ook gekraakt terwijl je staat te douchen. Kan je vanuit je douche je nieuwe en goed beschermde (illegale allochtone) kamergenoot een handje geven. Nu in Amsterdam, binnenkort ook bij u.

We hebben het nu dus niet over ‘legale’ migranten die in Nederland voorgetrokken worden boven autochtone Nederlanders. Nee. De Nederlandse overheid beschermt nu dus ook inbrekende uitgeprocedeerde illegale migranten ten koste van Nederlandse woningeigenaren. Illegale migranten worden nu wel heel duidelijk voorgetrokken en beschermd. Inderdaad dus. Het is lastig niet boos te worden over het gedrag van de Nederlandse overheid.

Update: Oplossing? Juist, particuliere beveiligers inhuren… De overheid is er niet voor u.

Het bericht NL Politie beschermt illegale migranten die inbreken verscheen eerst op Lang Leve Europa!.

Nieuwe zware sancties tegen Rusland, nu zelfs geheel zonder reden

Apr 7th 2018, 07:14, by admin

De VS voert nieuwe sancties in tegen Rusland, maar kan eigenlijk geen reden meer aandragen waarom:

De Verenigde Staten hebben de zwaarste sancties tegen Rusland sinds 2014 aangekondigd. Het is volgens het Amerikaanse ministerie van Financiën niet vanwege een actie, maar het is een reactie op “wereldwijd kwaadaardig handelen” van Rusland.

‘Wereldwijd kwaadaardig handelen’… Doet eerder denken aan de VS dan aan Rusland, eerlijk gezegd.

De VS kunnen geen plausibel klinkende redenen meer bedenken?

Creativiteit blijkt ineens lastig? Dat was voorheen toch geen probleem. Die Britse false flag aanval op Skripal is als aanleiding al verbruikt, uiteraard, om wat diplomaten uit te zetten. En gezien dat de Russische overheid verder officieel kennelijk weinig te verwijten valt, en een nieuwe false flag kennelijk nog niet helemaal geregeld is, voeren we nu dus maar nieuwe zware sancties in, gewoon, weet je wel, ‘omdat ik het zeg.’ Duidelijk een klasse actie weer!

Het voordeel van deze aanpak?

De bonus in deze nieuwe aanpak is uiteraard wel: niemand kan je reden in twijfel trekken als je geen enkele reden opgeeft voor je handelen. De echte reden “We proberen Putin te provoceren voor het starten van een oorlog en dat lukt eigenlijk nog niet genoeg” is uiteraard niet publiekelijk te verkopen. Daarom dus de nu gekozen aanpak van “Waarom? Daarom!”

En met de gemiddelde aandachtsspanne van 9 seconden, zal de bevolking toch geen serieus protest (kunnen) aantekenen tegen deze acties. In Nederland gaat de totalitaire WiV sleepnet en DNA-databank immers ook onverstoord door in mei, en wordt na de democratische Nee inhoudelijk dus niet herzien. En ook daar zal uiteindelijk niemand serieus protest (kunnen) aantekenen. De overheden denderen tegenwoordig immers lekker door zonder betrokkenheid en instemming van de bevolking.

Democratie dus, maar dan totaal anders.

En Nederland gaat uiteraard weer gezellig meedoen met de VS!

En Nederland, als VS-vazalstaat, en diverse andere EU-staten, zullen ook weer mee doen met de nieuwe (ongegronde) ronde sancties tegen Rusland:

Volgens de medewerker van de Amerikaanse regering zijn de sancties “grondig besproken met bondgenoten”. Vorige maand kondigde de VS ook al nieuwe sancties aan tegen negentien mensen en vijf organisaties.

Het eenzijdig oorloghitsen door de VS en de EU gaat dus rustig verder. Nu zelfs zonder redenen, gewoon omdat het kan.

En ondertussen heeft de EU uiteraard zijn eigen politieke gevangenen met Puigdemont en collega’s vanwege zijn zeer ongewenste gedachtes over democratische inspraak.

Met sneltreinvaart denderen we door naar een totaal onnodige oorlog.
Het gaat echt lekker met ‘onze’ overheden.

Het bericht Nieuwe zware sancties tegen Rusland, nu zelfs geheel zonder reden verscheen eerst op Lang Leve Europa!.

De 9/11 TV serie… The Looming Tower

Apr 6th 2018, 06:24, by admin

Propaganda komt in vele vormen, Hollywood en Hilversum staan er bekend om. Om het relatief eenvoudig te weerleggen officiële verhaal van 9/11 nog maar eens kracht bij te zetten, heeft Hulu recent een aantal acteurs en filmmakers bereid gevonden om flink wat nieuwe propaganda te verspreiden rondom 9/11.

Even niet opletten en de mannen met stanleymesjes slaan direct toe

Gebaseerd op de omschrijving wordt nu een interne strijd tussen de CIA en FBI aangedragen als reden dat een paar mannen met stanleymesjes, georganiseerd vanuit een grot in Afghanistan, het lukte het hele Amerikaanse militaire en beveiligingsapparaat te misleiden, als ongetrainde piloten gesloten luchtruim binnen te vliegen, feilloos kleine doelen te raken en daarmee de grootste aanslagen op Amerikaanse bodem ooit te plegen. En of dat nog niet genoeg is: voor één dag tijdelijk een heel aantal natuurwetten te doen vervormen om dat überhaupt mogelijk te maken.

En uiteraard zorgden de mannen met stanleymesjes voor een oorlog met Irak – je herinnert je die illusionaire weapons of mass destruction vermoedelijk nog wel. En de mannen met stanleymesjes zorgden ook voor heel wat nieuwe en benauwende 1984-wetgeving, die toevallig ook al paraat lag voor gebruik. Uw privacy en vrijheid van meningsuiting is in ieder geval niet meer te herkennen als zodanig. En dan nog die toevallige en flinke handel met voorkennis op de beurs. Knap, van die mannen met stanleymesjes en die vent aan een dialyse apparaat in een grot in Afghanistan.

En oh ja, George van Houts Kom Plot is nu te zien in theathers, mocht u geïnteresseerd zijn in realistischer analyses. Uiteraard is George ook te gast (soort van) bij propaganda-outlet Pauw.

Overigens is het idee van mannen met stanleymesjes en die vent in die grot als daders ook een complot theorie, maar dat complot is uiteraard een door de overheid goedgekeurd complot. Alle andere mogelijke complotten rondom 9/11 zijn dat uiteraard niet, en die zijn dus per definitie belachelijk en ‘aluhoedje’. Zie ook weer de ‘show’ bij Pauw, te gênant voor woorden hoe men Van Houts daar bejegent.

En zie uiteraard ook Dave McGowan’s analyse over o.a. al die tijdelijk gebroken natuurwetten. En de analyse van James Corbett.

Het bericht De 9/11 TV serie… The Looming Tower verscheen eerst op Lang Leve Europa!.

Uitspreken “Invasie van migranten” kost 5000 euro

Apr 6th 2018, 06:03, by admin

De vrijheid van meningsuiting is overleden. Een politicus in strijd voor verkiezingen mag niet verklaren dat er sprake is van een invasie van migranten, iets wat toch vrij evident waar is.

Op 17 januari 2017 tweette de toenmalige presidentskandidaat: “In 2016 compenseren de socialisten de daling van het geboortecijfer door de invasie van migranten. De bevolkingsverandering gebeurt nu!” Het parket startte daarop een procedure op naar aanleiding van een rapport van de ‘Internationale Liga tegen Racisme en Antisemitisme’ (Licra). Het parket van Parijs heeft gisteren een voorwaardelijke boete van 5.000 euro geëist van Nicolas Dupont-Aignan, voorzitter van ‘Debout La France’ – een partij die zichzelf omschrijft als “onvervalst Gaullistisch“.

Ik ken de beste man niet, maar de VvMU is duidelijk overleden. Waarom mag trouwens D66 wel verkondingen dat alle Russen oneerlijk zijn? Er lijkt dus weer sprake van selectiviteit als het gaat over meningsuiting. Sommigen mogen rustig haat verspreiden, anderen mogen niet kritisch zijn over overheidsbeleid. Er is geen sprake van een invasie dus. Duidelijk.

Het bericht Uitspreken “Invasie van migranten” kost 5000 euro verscheen eerst op Lang Leve Europa!.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.


Geef een reactie