Your 2 hourly digest for Climategate

Oude Media Nieuwe Media
Climategate
Onthullend over natuur, milieu, wetenschap, energie en economie 

Groensters

May 16th 2018, 06:00, by Jeroen Hetzler

Antoinette Hertsenberger in gesprek met burgemeester op Samsø (Denemarken). Een bijdrage van Jeroen Hetzler. Wat? Groensters? Ja beste mensen, dat zijn dames die geloven dat ze onze planeet kunnen redden van een niet bestaand probleem door onze moderne beschaving naar de knoppen te helpen. Minnesma doet dit door regendansachtig Parijs klimaatwandelen, spelletje klimaatvluchtelingen […]

Het bericht Groensters verscheen eerst op Climategate.

Het is de zon

May 15th 2018, 06:00, by André Bijkerk

Een bijdrage van André Bijkerk. Onlangs was Bart Vreeken zo vriendelijk om de “globale straling” data van De Bilt met ons te delen met deze link om aan te tonen dat het over de laatste jaren zonniger is geworden, hetgeen natuurlijk bevorderlijk is voor de opbrengst van de zonnepanelen. We zien daar het volgende plaatje […]

Het bericht Het is de zon verscheen eerst op Climategate.

Chapeau groene graaiers!

May 14th 2018, 06:00, by Jeroen Hetzler

Een bijdrage van Jeroen Hetzler. Onlangs lazen we: toerisme verantwoordelijk voor 8% van wereldwijde uitstoot. Wat moet je met zo’n berichtje? Loszittende stoeptegels verantwoordelijk voor jaarlijks 4 doden in Amsterdam. Keukenzout verantwoordelijk voor 1,2 doden/jaar in Lutjebroek, houtkachelemissie verantwoordelijk voor 10 doden per jaar in Bloemendaal en omstreken. Je leest dit soort flutstatistiek dagelijks in […]

Het bericht Chapeau groene graaiers! verscheen eerst op Climategate.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.


Geef een reactie