Your 2 hourly digest for WantToKnow.nl

Oude Media Nieuwe Media
WantToKnow.nl
For Those Who Want To Know 

De 911-Leugens-museumtour o.l.v. Barbara Honegger

May 11th 2018, 10:58, by GuidoJ.

i0.wp.com/www.wanttoknow.nl/wp-content/uploads/911-museum-ground-zero-victims.jpg?zoom=2&resize=150%2C150&ssl=1 300w, i0.wp.com/www.wanttoknow.nl/wp-content/uploads/911-museum-ground-zero-victims.jpg?zoom=3&resize=150%2C150&ssl=1 450w” sizes=”(max-width: 150px) 100vw, 150px” />

Sinds enkele jaren staat de ‘The 9/11 Museum Virtual Walking Tour’ op het internet. Waarschijnlijk had je er, net als wij, nog nooit van gehoord. De video-documentaire is gemaakt onder leiding van de erudiete Barbara Honegger, een oud-Witte Huis-medewerkster en klokkenluider rondom de FEITEN van de 911-aanslagen in New York in 2001. Kijk en zie hoe de werkelijke daders, gewoon het lef hebben om bewijsmateriaal tentoon te stellen, dat feitelijk aantoont, dat de officiële versie van de verklaringen van deze aanslagen, op leugens is gebaseerd. Een zogenaamde ‘must-see’ voor allen die zich herkennen in het nastreven en onthullen van de waarheid rondom deze aanslagen. …

De ‘kanker’-winsten van Goldman Sachs..

May 9th 2018, 15:13, by GuidoJ.

i0.wp.com/www.wanttoknow.nl/wp-content/uploads/goldman-sachs-gezondheid.jpg?zoom=2&resize=150%2C150&ssl=1 300w, i0.wp.com/www.wanttoknow.nl/wp-content/uploads/goldman-sachs-gezondheid.jpg?zoom=3&resize=150%2C150&ssl=1 450w” sizes=”(max-width: 150px) 100vw, 150px” />

Tja, een heftige kop boven dit artikel. We zijn het met je eens, als jij dit ook vindt. Maar sorry, ons schieten even woorden tekort bij het lezen van zóveel onmenselijkheid. Dat het leed van de ene (mede-)mens ten faveure gaat van de andere (mede-)mens. Rijk worden ten koste van.. En dat niet per ongeluk.. Nee, het gaat opzettelijk JUIST ten koste van. Om het even duidelijk te maken? De ‘bankiersfirma’ Goldman Sachs, al niet in het bezit van een sympathieke reputatie, meent doodleuk hardop te kunnen gaan vertellen, dat we medicijnen niet té goed moeten gaan maken, omdat anders ‘de klanten’ wegvallen.. Als je dit ‘standpunt’ even goed laat bezinken, rest eigenlijk alleen maar deze kop boven het artikel.. …

Wat écht achter de schermen gebeurt ..? En wie is Trump?

May 9th 2018, 10:21, by GuidoJ.

i0.wp.com/www.wanttoknow.nl/wp-content/uploads/trump-vs-deep-state.jpg?zoom=2&resize=150%2C150&ssl=1 300w, i0.wp.com/www.wanttoknow.nl/wp-content/uploads/trump-vs-deep-state.jpg?zoom=3&resize=150%2C150&ssl=1 450w” sizes=”(max-width: 150px) 100vw, 150px” />

Een mooi artikel van de hand van Harriet Algra, over de in Nederland voor velen onbekende kanten van Donald Trump. Hier in de pers wordt hij afgeschilderd als een ‘domme’ en vooral megalomane man, die door zijn miljardair-status de verbinding met de realiteit is verloren. En zonder enige diplomatieke en politieke ervaring het hoogste/machtigste ambt ter wereld is gaan bekleden. Dat kán toch haast niet goed gaan, zo is de officiële lezing, die door velen wordt gebezigd. Maar -in het kader van geen woorden maar daden- kijk eens zonder vooroordeel naar de daden die Trump al verrichtte; bijvoorbeeld op het gebied van het ernstig straffen van kinderhandel/misbruik, één van de achilleshielen van de elite.. Lees het artikel en besef opnieuw dat veel zaken NIET zijn zoals ze er van buiten uitzien..! De vraag is of een club elite-machtshebbers, die de ‘Deep State’ vormen, wordt ondermijnd door.. Donald Trump..?! …

Insertiemanagement, je lot in eigen handen nemen..!

May 7th 2018, 15:09, by GuidoJ.

i0.wp.com/www.wanttoknow.nl/wp-content/uploads/mind-control3.jpg?zoom=2&resize=150%2C150&ssl=1 300w, i0.wp.com/www.wanttoknow.nl/wp-content/uploads/mind-control3.jpg?zoom=3&resize=150%2C150&ssl=1 450w” sizes=”(max-width: 150px) 100vw, 150px” />

Mensen uit de oorspronkelijke bronwereld worden in deze realiteit niet welkom geheten door controleende krachten. Controle over alles wat er hier op aarde plaatsvindt, is hun agenda. Het betreft hier een complexe situaties, wel en niet zichtbaar voor de mensheid, met georchestreerde cycli van chaos, pijn en verdriet. Deze controlerende krachten willen niet willen dat oorspronkelijke mensen hier vanuit hun kracht gaan creëren en middels deze ingewikkelde situatie van lagen van controle proberen zij die orde en voorspelbaarheid te bereiken en te handhaven via zg. mind-controlgroepen. Zij voeren in voor ons onzichtbare realiteiten hun werkzaamheden uit, namelijk het programmeren en traumatiseren van het gevoelsbewustzijn van de oorspronkelijke mens, maar die, zonder dat je het in de gaten hebt (het wordt gewist uit ons geheugen) je leven bepalen. Marianne heeft sinds enige tijd inzicht in een aantal van deze gebeurtenissen, omdat zij verbinding heeft met een artificieel archief waarin deze gebeurtenissen wel zijn opgeslagen. Haar healingmethode is een voorbeeld voor velen. …

Laatste referendum: Orgaandonatie. Teken mee!!

May 7th 2018, 08:18, by GuidoJ.

i1.wp.com/www.wanttoknow.nl/wp-content/uploads/teken-nu-donotwet-kaartje-GeenStijl.jpg?zoom=2&resize=150%2C150&ssl=1 300w, i1.wp.com/www.wanttoknow.nl/wp-content/uploads/teken-nu-donotwet-kaartje-GeenStijl.jpg?zoom=3&resize=150%2C150&ssl=1 450w” sizes=”(max-width: 150px) 100vw, 150px” />

De menselijke maat is zoek bij de a.s. wet op de orgaandonatie. Mensen zijn -zo is keer op keer bewezen- NIET DOOD, wanneer organen uit hun lichamen zijn verwijderd. Een mens behoort het RECHT op zijn organen NIET te hoeven claimen. Die zijn onvervreemdbaar van dát mens. Wat een bizarre handel-en-wandel van onze ‘wetgevers’ in Tweede en Eerste Kamer. Doe er wat aan en doe mee. Wees PRO-ACTIEF en stem. Er zijn al meer dan 30.000 handtekeningen zijn er opgehaald in de aanloop naar de aanvraag van een referendum omtrent de wet op de orgaandonatie. Nu moeten we het referendum zélf nog ‘verdienen’ : er moeten binnen zes weken 300.000 handtekeningen worden opgehaald. Let op: er moet opnieuw worden getekend, dus ook diegenen die al getekend hadden voor de aanloop. Stem mee!! …

Verplichte zorgverzekering illegaal verklaard..!!

May 5th 2018, 07:30, by GuidoJ.

i2.wp.com/www.wanttoknow.nl/wp-content/uploads/modern-times-charles-chaplin-zw-w.jpg?zoom=2&resize=150%2C150&ssl=1 300w, i2.wp.com/www.wanttoknow.nl/wp-content/uploads/modern-times-charles-chaplin-zw-w.jpg?zoom=3&resize=150%2C150&ssl=1 450w” sizes=”(max-width: 150px) 100vw, 150px” />

In dit artikel, dat een vervolg is op het eerdere/vorige artikel van Arend Zeevat hier op de site, over de vermarkting van de gezondheidszorg, gaat hij nu in op de historische context van deze ontwikkeling. Private zorgverzekeringen hebben tot gevolg, links- of rechtsom, dat financiële en antisociale graaifenomenen zich hebben voorgedaan in de gezondheidszorg, sinds dat zogenaamde ‘vrije marktprincipe’ tot basis van die gezondheidszorg werd gemaakt. Het zou allemaal goed zijn voor het volk, dat kon kiezen tussen aanbieders, die elkaar zouden beconcurreren, met lagere en betaalbare premies tot gevolg. Wat zien we? De ziektekostenverzekeringspremies zijn nog NOOIT zo hoog geweest..! …

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.


Geef een reactie