Your 2 hourly digest for Beyond the Matrix

Oude Media Nieuwe Media
Beyond the Matrix
beheerd door Martin Vrijland 

Juridisch ondenkbaar verschijnsel: DNA bewijs en het forensisch rapport aangaande Anne Faber en Michael P. niet getoond in de rechtszaak

Jun 12th 2018, 21:22, by Martin Vrijland

Heeft u wel eens een rechtszaak meegemaakt, waarbij een naar verluid gestoorde dader uitsluitend en alleen veroordeeld wordt op basis van een bekentenis? Natuurlijk moeten we allemaal geloven dat Michael P. een verschrikkelijke verkrachter en moordenaar is en dat de verstandige Anne Faber een onschuldig fietstochtje ging maken op een avond waarop duidelijk slecht weer […]

Lees het gehele artikel door hier te klikken

Waarom stapte Anne Faber achterop de scooter van Michael P. richting vliegbasis Soesterberg?

Jun 12th 2018, 10:51, by Martin Vrijland

Uit de verslaggeving van de zitting rond de vermeende verkrachting en moord van Anne Faber komt duidelijk naar voren dat Michael P. (Panhuis) Anne gedwongen zou hebben achter op zijn scooter te gaan zitten. Hierbij zou hij haar zijn helm opgezet hebben en haar handen met tie-rips aan elkaar gebonden hebben. Het lijkt er sterk […]

Lees het gehele artikel door hier te klikken

Enkele opvallende zaken in de rechtszaak (monster) Michael P. rond de Anne Faber zaak

Jun 11th 2018, 13:11, by Martin Vrijland

Het is lastig om niet rechtstreeks bij de rechtszaak aanwezig te kunnen zijn en dus moet ik het doen met de twitterberichten van Saskia Belleman van de Telegraaf. Gezien het feit dat ik in het buitenland verblijf en de kosten voor de reis niet kan dragen is dat de enige weg. Toch vallen meteen enkel […]

Lees het gehele artikel door hier te klikken

Waarom roept iedereen dat de mensheid ‘wakker moet worden’? Wat is het effect daarvan?

Jun 10th 2018, 12:28, by Martin Vrijland

Ik heb het zelf ook veel geroepen “wakker worden”! En natuurlijk is het belangrijk om je bewust te worden van de situatie waarin je je bevindt. Als er binnen de alternatieve media (die wat mij betreft voor 99% gecontroleerd is) geroepen wordt dat we wakker moeten worden, is dat echter veelal bedoeld als zijnde het […]

Lees het gehele artikel door hier te klikken

Ronald Bernard acteert er gewoon lustig verder op los en de alternatieve media blijven het promoten

Jun 8th 2018, 13:31, by Martin Vrijland

Wie nog niet doorheeft hoe gecontroleerde oppositie werkt, moet even kijken naar het acteerwerk van onderstaande clown. Ronald Bernard is zijn naam. Ik kan die man alleen al niet serieus nemen omdat hij zegt in de top van het bankwezen te hebben geopereerd en dan met zo’n slecht Engels accent op de proppen komt. Laat […]

Lees het gehele artikel door hier te klikken

Wat gaan we doen als robots ons werk overnemen?

Jun 7th 2018, 14:49, by Martin Vrijland

Gewoon omdat het soms aan ons voorbij gaat, is het misschien even interessant om de technologische stand van zaken eens onder de loep te nemen. Niet iedereen neemt de moeite om filmpjes te bekijken, waardoor we vaak geen benul hebben hoe het er voor staat op technologisch gebied. Als ik mensen bijvoorbeeld vertel dat huizen […]

Lees het gehele artikel door hier te klikken

Stuiptrekkende EU monster met allerlei problemen wil eigen leger terwijl Turkse wapenindustrie en leger mega groeien

Jun 6th 2018, 19:09, by Martin Vrijland

Angela Merkel en Emmanuel Macron zijn het er over eens dat Europa haar eigen leger moet krijgen. Daarmee is de NAVO de facto op sterven na dood. Het loopt al niet zo lekker tussen Turkije en de VS, omdat Turkije het S-400 wapensysteem heeft gekocht en de Amerikanen met veel pijn en moeite toch de […]

Lees het gehele artikel door hier te klikken

Waarom ontmaskert Rusland de MH17 leugens niet eenvoudig?

Jun 6th 2018, 09:37, by Martin Vrijland

Onderstaand interview van de Oostenrijkse tv met de Russische president Poetin, zal verschillende gevoelens oproepen bij verschillende kijkers. Dat hangt natuurlijk geheel af van de programmering die wel of niet succesvol heeft plaatsgevonden in het beeld dat Rusland de nieuwe as van het kwaad is. Grotendeels wordt dat beeld natuurlijk bepaald door de MH17 zaak […]

Lees het gehele artikel door hier te klikken

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.


Geef een reactie