Your 2 hourly digest for Gedachtenvoer

Oude Media Nieuwe Media
Gedachtenvoer
Website over bewustwording, energie, gezondheid, economie en meer 

De Big Farma kanker industrie: Handleiding voor het betalen van een kleine boete en het verdienen van miljarden.

Jun 13th 2018, 08:11

Hier gaat het om. Artsen kunnen beslissen om medicijnen voor te schrijven voor toepassingen die niet zijn goedgekeurd door de FDA, maar de fabrikanten kunnen dit “afwijkende” gebruik niet aan artsen aanbieden. Dat is illegaal.

We hebben een medicijn tegen kanker. Hé, het is zeer giftig en veroorzaakt bij sommige mensen kanker en op zijn best verlengt het de overleving bij de patiënt niet langer dan een paar maanden met extreem veel lijden en pijn, maar daar hebben we het niet eens over.

150-medicijnen-en-geld

Politie overvalt wetenschappers die nieuwe vaccingevaren ontdekten

Jun 12th 2018, 10:23

“Vorige week is de Italiaanse politie het huis- en wetenschappelijk laboratorium van Drs. Antonietta Gatti en Stefano Montanari binnengevallen. De politie rukte alle digitale bezittingen weg die eigendom zijn van het echtpaar-team van nanopathologen, en greep laptops, computers en flash-drives – en daarmee jaren van werk en onderzoek. “

150-Jon-Rappoport

Q Anon update(s) from June

Jun 10th 2018, 09:13

There were several “suicides” this week as well. I’ll specifically mention three of them, that of Ines Zorreguieta, Kate Spade and Anthony Bourdain. Ines Zorreguieta is the youngest sister of our Queen Maxima. Another sister of hers, Dolores Zorreguieta, held an “art” exhibition in 2005 involving… human flesh. I remember the Dutch mainstream media fawning over her and NOT ONCE asking where this flesh was actually coming from (most likely executed Falung Gong prisoners in China, whose bodies are then plastnated with certain chemicals – once again, you can’t make this up). These wicked sisters are the daughters of Jorge Zorreguieta, who served as the Agricultural Minister during Jorge Videla’s wicked regime in Argentina during the second half of the 70’s (Videla liked to throw live prisoners out of choppers into the ocean). According to the media, Ines was suffering from “depression”, but there are indications she may have stumbled upon video evidence of all sorts of physical and sexual abuse in her home country of Argentina and wanted to blow the whistle on this.

150-Q-Anon

Mannen en vrouwen, er is een soort rechtvaardige ongelijkheid.

Jun 9th 2018, 12:07

Afgelopen weken was een van de onderwerpen op dotcom.radio een hot topic door een opmerking van een luisteraar; “Wat me nu voor de zoveelste keer opvalt is dat Mike erg denigrerend over vrouwen spreekt. Waarom is dat nodig?” Ik daagde Mike uit daar een goed onderbouwde reactie op te geven en dat gebeurde in uitzending 107 van dotcom.radio. Een reactie die ik helemaal uitgeschreven heb. – HM

Mike-Donkers

Hoe voorkom je cardiovasculaire ziekte op natuurlijke wijze zonder medicijnen ?

Jun 8th 2018, 04:58

Stel je eens voor dat er een ziekte is die de gehele bevolking van Nederland binnen een jaar totaal van de kaart veegt. 17 miljoen mensen dodelijk getroffen. En volgend jaar een ander land en het jaar daarop weer een ander land. Die ziekte bestaat en het zijn hart en vaatziekten. Maar nu wordt niet een geheel land getroffen maar over de gehele wereld zijn de slachtoffers te vinden. En buiten die dodelijke slachtoffers zijn er vele miljoenen meer die het net gered hebben maar ….

En stel je eens voor dat daar een simpele oplossing voor is ….

01-hart-aanval

Het Amerikaanse gezondheidszorgsysteem zakt zo snel in elkaar dat werknemers nu zelfmoord plegen in recordaantallen

Jun 7th 2018, 05:46

Noot: Jarenlang deden wij verslag van misstanden in de reguliere medische zorg op gezondheidsradio en nu dotcom.radio en de diverse websites van Ron, Mike en ondergetekende. Wat wij allemaal konden ontdekken in het publieke domein was ronduit ontstellend en ik vroeg mij dan ook vaak af; “Hebben die mensen geen geweten?”. Klaarblijkelijk is dit het wat zich nu afspeelt. Jarenlang de ogen sluiten en als marionettenpop fungeren van de farmaceutisch industrie en je laten verleiden door de incentives en luxe leefstijl. Boontje komt om zijn loontje. Want hadden deze mensen als uitvoerende macht niet gewoon voor de rechtbank moeten eindigen. Als je jarenlang een spoor van vernieling trekt dan kun je toch ook wel begrijpen dat dingen in de praktijk niet zo werken als Big Farma je voorspiegelt. “Wir haben es nicht gewußt” – HM

allergie-dokter

Mainstream nep nieuws: de slinkse manier van beperkte berichtgeving

Jun 6th 2018, 04:04

Grote media vallen het “nep nieuws” aan. Onafhankelijke verslaggevers wijzen terecht met de vinger naar de grote media als de belangrijkste leverancier van nep nieuws. Hier wil ik iets zeggen over een van de meest slinkse vormen van nep nieuws van MSM: de beperkte berichtgeving.

200-nep-verslaggeving

Bekijk de verhoudingen tussen o.a. Israel en de Arabieren vanuit een historisch perspectief.

Jun 5th 2018, 06:07

En als je je er al in verdiept, dan geloof je al snel wat Tommy Robinson in dat interview zegt: zionisme is een beweging die zich inzet voor een joods thuisland. Als je niet verder terugkijkt in de geschiedenis en je niet afvraagt waar toch telkens weer die eeuwenlange ‘jodenhaat’ vandaan komt en dat deze zich heus niet beperkt tot de blinde haat van moslims, als je je niet verdiept in de Khazaren en later de Ashkenazi’s, dan mis je gewoon enkele belangrijke schakels in je denken. Ben je dan een corrupte, door zionisten ingehuurde acteur of mis je gewoon belangrijke informatie?

Mike-Donkers

De Hyperlink Tax komt eraan, Pro & Con

Jun 4th 2018, 13:04

Het basis stukje gereedschap, de kracht van het internet, snel linken naar iemand anders zijn mening of content via de zogenaamde hyperlink gaat binnenkort belast worden om er voor te zorgen dat alternatieve websites minder mogelijkheden krijgen om hun boodschap te verspreiden.

200-hyperlink-tax

Dus jij eet biologisch en eet gezond, wacht even want dit zie je over het hoofd, .. uitputting landbouwgronden!

Jun 3rd 2018, 05:56

Meer als tien jaar geleden schreef ik dit op mijn oude website (uitdaging.net): “De landbouwgronden van tegenwoordig, zelfs de biologische bewerkte akkers, bevatten nog maar heel weinig van de voedingsstoffen, die wij dagelijks nodig hebben“.

150-stop-en-denk-na

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.


Geef een reactie