Your 2 hourly digest for Geen Nieuws

Oude Media Nieuwe Media
Geen Nieuws
Geen Nieuws… 

De catastrofale falende en financiële gevolgen van de EU migratie “politiek” ( interview met Prof. Gunnar Heinsohn)

Jun 30th 2018, 14:56, by Site Administrator

Voor de gevolgen van de volledig uit de hand gelopen migratiepolitiek worden er in Nederland nauwelijks of niet concrete cijfers gepubliceerd, laat staan dat die economen die deze cijfers zouden moeten kunnen presenteren, zo veel mogelijk geweerd worden in de MSM, TV of radio programma’s. Dat is op zich zelf…

CSU , de tikkende tijdbom van Angela Merkel (video)

Jun 30th 2018, 10:16, by Site Administrator

De Duitse Bondskanselier Angela Merkel bestaat uit meerdere Angela’s. Een was er aanwezig in Brussel om de gelukszoekerscrisis te bespreken, terwijl de andere , zoals de Duitse media het vrijdag berichtten er weer in geslaagd was  het  z.g. weer “zu schaffen” en bilaterale afspraken te maken met Griekenland en Spanje….

Voorzitter van de Europese Raad, Donald Tusk zegt “Migratieakkoord is geen succes”

Jun 30th 2018, 08:29, by Site Administrator

En daarmee gaf Tusk aan dat ondanks het feit dat het in Brussel bereikte migratieakkoord, “dat vele vaders en een moeder kent” , geen succes genoemd mag worden, hetgeen reeds te verwachten was. Een aantal regeringsleiders gingen tevreden naar huis, zij hadden hun gezicht gered en daar ging het uiteindelijk…

Na Visegrad landen wil nu ook België GEEN asielzoekers opnemen uit opvangcentra

Jun 29th 2018, 12:00, by Site Administrator

België is niet van plan om asielzoekers op te nemen uit de zogenaamde ‘opvangcentra’ die in Zuid-Europa en wellicht ook  Noord Afrikaanse landen zullen worden opgericht. Dat zeggen premier Michel en zijn staatssecretaris voor migratiezaken Theo Francken . De Belgische premier legt de link met de hervorming van de Dublin-regels, die…

Mag Duitse Bondskanselier Angela Merkel blijven ? (video)

Jun 29th 2018, 09:51, by Site Administrator

Een van onze lezers stuurde ons een reactie met een YouTube url,  ( dank) , die misschien aan uw aandacht is ontsnapt. En dat zou jammer zijn, want de video toont aan wat in Duitsland wel kan en wordt getoond  als het gaat over falende politici , maar in Nederland…

Eerste helft EU top : Het akkoord over oplossingen die geen oplossingen zijn

Jun 29th 2018, 08:26, by Site Administrator

Het werd een latertje afgelopen nacht in Brussel, want hoe vertel je de burgers, althans als  een politicus dat belangrijk vindt, dat je in feite geen oplossingen hebt gevonden voor problemen die echter met de aangekondigde resultaten en het bereikte akkoord  alleen nog maar groter zullen worden ? Het gezegde…

Door Soros geïndoctrinneerde BBC verslaggeefster beledigt Hongaarse Minister van BuZa (video)

Jun 28th 2018, 14:39, by Site Administrator

De vonken vlogen er af, toen een duidelijk door George Soros geïndoctrineerde BBC verslaggeefster , Emily Maitlis, de Hongaarse Minister van Buitenlandse Zaken Péter Szijjártó in het programma Newsnight ontving en hem vragen stelde over hoe Hongarije zijn onafhankelijkheid ten opzichte van de toestroom van moslim crimizoekers bewaart en de…

Angela Merkel, de pyromaan, die de brandweer vertelt hoe en waar ze moeten blussen

Jun 28th 2018, 11:22, by Site Administrator

Terwijl wij dit artikel schrijven om nog eens voor de xxxx ste keer te benadrukken dat er in feite op dit moment in de EU een soort onzichtbare oorlog woedt, zoals reeds eerder in de geschiedenis tot 2 maal toe door Duitsland veroorzaakt, is de pyromaan die de Europese brand…

Doet Duitse bondscoach Löw wat Merkel ook zou moeten doen , aftreden ?

Jun 28th 2018, 10:10, by Site Administrator

Wij zullen eerlijk zijn, voetbal is niet de favoriete sport van onze redactieleden, maar af en toen , ben je gewoon nieuwsgierig hoe een spel verloopt. Zo ook met Zuid Korea tegen de Mannschaft en intern “gokten “al onze redactieleden op de Koreanen. Taaie rakkers, bovendien zeer gemotiveerd, geen kapsones,…

Femke Halsema, de finale doodsklap voor Amsterdam

Jun 28th 2018, 08:55, by Site Administrator

Toch maar even de archieven ingedoken en wat lazen wij in 2016 , via het AD opgetekend uit de mond van Femke Halsema de toekomstige burgemeester van Amsterdam  ” ik bemoei me niet meer met politiek “Maar nog even verder Halsema citerend; ” maar  ik windt me soms toch nog op…

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.


Geef een reactie