Your 2 hourly digest for WantToKnow.nl

Oude Media Nieuwe Media
WantToKnow.nl
For Those Who Want To Know 

Het ware gezicht van de Matrix..

Jun 14th 2018, 08:49, by GuidoJ.

i2.wp.com/www.wanttoknow.nl/wp-content/uploads/ss-popmuziek-hidden-worship.jpg?zoom=2&resize=150%2C150&ssl=1 300w, i2.wp.com/www.wanttoknow.nl/wp-content/uploads/ss-popmuziek-hidden-worship.jpg?zoom=3&resize=150%2C150&ssl=1 450w” sizes=”(max-width: 150px) 100vw, 150px” />

Een indringend artikel van Harriet Algra, waaruit blijkt dat de matrix, waar velen het over hebben, ook daadwerkelijk een gezicht heeft. Vanzelfsprekend is het onmogelijk hier in dit fysieke veld, de mensheid te onderdrukken, zónder daarbij gebruik te moeten maken van de ‘gereedschappen’ om deze onderdrukking en manipulaties te organiseren. Het is dus zaak voor ons allemaal, om juist dié signalen in het vizier te krijgen en te houden, wanneer we ons willen bevrijden uit de matrix-van-de-mind. Door het ‘ombuigen’ van onze éigen scheppingskracht, is een elite in staat haar manipulerende ‘kunstjes’ uit te halen. Het enige dat we hoeven doen? Bewust worden van het proces, door ernaar te kijken en onze macht niet (meer) weggeven.. Een grotere ‘klus’ dan menigeen in de gaten heeft.. …

Bij de dood van Anthony Bourdain..

Jun 12th 2018, 17:28, by GuidoJ.

i2.wp.com/www.wanttoknow.nl/wp-content/uploads/Anthony-Bourdain-pose.jpg?zoom=2&resize=150%2C150&ssl=1 300w, i2.wp.com/www.wanttoknow.nl/wp-content/uploads/Anthony-Bourdain-pose.jpg?zoom=3&resize=150%2C150&ssl=1 450w” sizes=”(max-width: 150px) 100vw, 150px” />

Als je midden in het leven staat en er plotseling uitstapt, is dat voor velen onverteerbaar. Maar als je een beroemdheid bent, die een hele ‘waslijst’ aan mogelijke ‘oorzaken’ voor een regelrechte moord bij je draagt, schept dat bij velen wantrouwen; het gevoel dat het gewoon niet klopt. Dat hebben wij en velen bij de dood van Tv-kok en beroemdheid Anthony Bourdain. Een diep-sympathiek mens, die in staat was, zoals bij ons gebeurde, na het zien van één of twee van zijn Tv-programma’s, je aan hem te binden. Simpel om de rust, kalmte, respect en ingetogen wijze van in het leven staan en ervaringen delen. Uit dat leven zou hij nu bewust zijn. Of is hij op uiterst sluwe wijze over de rand van de dood geduwd..? Voor machtige tegenstanders, die hij vaak bij naam noemde, waren daar motieven te over voor. …

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.


Geef een reactie