Your 2 hourly digest for Frontaal Naakt

Oude Media Nieuwe Media
Frontaal Naakt
Fundamentalistisch-hedonistisch webmagazine voor de hele familie 

Redbad is geen film, maar een parodie op het medium

Jul 11th 2018, 07:30, by Peter

Jona Lendering Soms dacht ik dat de makers het met opzet deden, gewoon om te zien hoe ver ze konden gaan. Jona Lendering Scène uit Envol van Carlos Chapman. Er is geen ongelukkiger combinatie dan die tussen geschiedenis, die reëel wil zijn, en speelfilm, die amusement wil zijn. Dat gaat niet samen. De enige écht […]

Hoe de trollenhordes van de extreemrechtse, racistische agitproppers Arthur van Amerongen en Rob Hoogland proberen Dirk-Jan van Baar te slopen

Jul 9th 2018, 17:15, by Peter

Peter Breedveld De fine fleur van de vaderlandse journalistiek klit weer samen om iemand met een verkeerde mening kapot te maken, deze keer publicist Dirk-Jan van Baar. Peter Breedveld Scène uit Envol van Carlos Chapman. Publicist Dirk-Jan van Baar was altijd een behoorlijk conservatieve houwdegen, maar kennelijk heeft hij zich gerealiseerd in welk troebel zwemwater […]

Het is te vroeg voor Nederlandse excuses voor slavernij

Jul 7th 2018, 12:10, by Peter

Fréderike Geerdink De spijt die Nederland sinds een paar jaar over de slavernij betuigt, is net zo onoprecht als excuses nu zouden zijn. Fréderike Geerdink Scène uit Envol van Carlos Chapman. ‘En..?’, riep iemand een paar rijen achter mij in het publiek tijdens de toespraak van minister van Binnenlandse Zaken Kajsa Ollongren bij de ceremonie […]

Some seriously beautiful pop rock by TAMIW

Jul 7th 2018, 11:31, by Peter

    The band TAMIW, the members of which are from Kobe and Osaka, is not your average Japanese indy band. For starters, their music is not a variation of eighties Punk, New Wave, Manchester of surf rock, but a a mix of melodic rock, classical music and electronica, leaning heavily on sweeping strings, intricate […]

Politieke correctheid

Jul 7th 2018, 10:33, by Peter

Peter Rooker In de straat woonde ook iemand waarvan bekend was dat hij VVD stemde. Daar liepen we altijd een beetje voorzichtig langs, want je weet maar nooit. Peter Rooker Scène uit Envol van Carlos Chapman. Ik ben opgegroeid in een gezin van zeven. Vader, moeder en twee oudere broers en twee zussen. Wij waren […]

Censuur in de wetenschap: blaffen tegen de verkeerde boom

Jul 6th 2018, 07:57, by Peter

Marco de Baar en Remco Breuker Politici maken zich druk om censuur in de wetenschap. Daarbij baseren ze zich niet op wetenschappelijke rapporten, maar op stemmingmakerij op The Post Online en in Vrij Nederland. Marco de Baar en Remco Breuker Scène uit Envol van Carlos Chapman. Twee weken geleden twitterde VVD-kamerlid Judith Tielen triomfantelijk dat […]

Afpersing op het internet

Jul 5th 2018, 06:59, by Peter

Jona Lendering Lelijk nieuws voor iedereen die probeert iets moois te doen op het internet, want rechtenvrij beeldmateriaal blijkt opeens niet rechtenvrij te zijn, maar een excuus om een arme blogger een poot uit te draaien. Jona Lendering Yuri Visser, de onvermoeibare webmaster van de website Historiek.net, zit met een probleem. Hij legt het hier in detail uit […]

Jan Flu: nerd surf music for surf nerds

Jul 4th 2018, 06:52, by Peter

    Jan Flu is a band from Tokyo, Japan, which claims to make ‘Nerd Surf’, a music genre I have never heard of before. As with so many indie bands from Japan, to me their sound harks back to the British New Wave from the eighties, bands like Echo and the Bunnymen. Listen to […]

Refugee crisis? What refugee crisis?

Jul 3rd 2018, 05:40, by Peter

Hassnae Bouazza Don’t be fooled by the hawkish, apocalyptic talk about the migration or refugee crisis. There is no migration crisis. There is, however, a moral crisis. Hassnae Bouazza Seventy years ago, after the world had witnessed the unspeakable horrors people are capable of, Eleanor Roosevelt stood in front of the United Nations and announced the Universal Declaration […]

Veelo en Foucault

Jul 1st 2018, 11:56, by Peter

Peter Breedveld Allemaal moeten we verplicht vinden dat er een Aanslag op de Vrijheid heeft plaatsgevonden, anders volgen er strafmaatregelen. Peter Breedveld Je zou denken dat het een paar toontjes lager ging in het Telegraaf Über Alles-kamp, na de dodelijke aanslag op een Amerikaanse krant, de Capital Gazette, waarbij vijf journalisten werden vermoord, daags na […]

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.


Geef een reactie