Your 2 hourly digest for Lang Leve Europa!

Oude Media Nieuwe Media
Lang Leve Europa!
Een andere visie op de Europese samenwerking 

EU en Fukushima-voeding: Handel voor Gezondheid

Jul 12th 2018, 17:12, by admin

De EU is de grootste lobbyist voor de handel van het grootbedrijf. En met het anti-democratische JEFTA (de Japan-EU Free Trade Agreement) handelsverdrag een heel eind onderweg mag niets de handel met Japan in de weg staan. Inclusief radioactief vergiftigde voeding.

Slechts zes jaar na de ramp met de Fukushima kerncentrale heeft de Europese Commissie in december vorig jaar besloten het importverbod op producten uit landbouw en visserij uit Japan, en vooral de regio rond de kerncentrale, op te heffen.

En dan “vergeten” daarbij voor het gemak maar even dat Fukushima tot op de dag van vandaag nog steeds aan alle kanten straling lekt. Ja, de EU grootbedrijfslobby geeft (logischerwijs, dat is immers hun functie) meer om hun handel dan om jouw gezondheid. En handel dringt nu eenmaal radioactief vergiftigde voeding op. Cesium-134 in je thee? Prima in orde! Zo rolt de EU…

Update: Ondertussen komt onze favoriete dronkenlap, de EU-voorzitter J-C Juncker, onze ongekozen president, volledig dronken op het top-overleg over de toekomst van NAVO. Zo dronken, dat de beste man niet meer op zijn eigen benen kan blijven staan.

De premier van Portugal Antonia Costa zorgde ervoor dat de Juncker niet achterover viel. Uiteindelijk werd hij door de Nederlandse premier Mark Rutte samen met Porosjenko in balans gehouden en naar het diner begeleid. Aan de Nederlandse premier Rutte werd gevraagd naar de gezondheid van Juncker. “Voor zover ik weet, heeft hij geen ernstige gezondheidsproblemen, maar hij heeft al een tijdje een rugprobleem”, zei Rutte.

Uiteraard kunt u er wel op vertrouwen dat deze dronkenlap, en het stel leugenaars om hem heen, zich absoluut inzetten voor uw beste welzijn. De gratis drank die de EU serveert is uiteraard niet de hoogste prioriteit in het leven van Juncker. Deze alcoholist en die leugenaars zetten zich echt volledig in voor uw toekomst.

De EU is er niet voor u.

Het bericht EU en Fukushima-voeding: Handel voor Gezondheid verscheen eerst op Lang Leve Europa!.

David Icke geeft “Hidden Hand”-rondleiding in City of London

Jul 12th 2018, 13:25, by admin

Succes gegarandeerd, David Icke geeft een rondleiding in The City of London:

Je weet gewoon dat dit een interessante video wordt, en dat is ook het geval. (Duur: 1h20m.) Spot dus de vliegende draken, de tempelier-symboliek, de vrijmetselaar kolommen, etc, in David Icke’s Dot-Connector Special. Lekker amateuristisch, maar o zo interessant als je enigszins bekend bent met de materie.

Het bericht David Icke geeft “Hidden Hand”-rondleiding in City of London verscheen eerst op Lang Leve Europa!.

Censuur door copyright en de parallelle samenleving als oplossing

Jul 7th 2018, 11:56, by admin

Dit is een wat somber signaal, maar hier ging toch wel weer een lampje aan:

https://stichtingvaccinvrij.nl/plotseling-verdwenen-deense-documentaire-over-hpv-slachtoffers-niet-langer-te-bekijken/

Deze moeder alarmeert over het feit dat door een dubieus EU besluit/opdracht – meer vaccinaties gewenst – de mediabedrijven in Europa harder dan ooit hun copyright moeten gaan beschermen. Dat is op zichzelf geen nieuws, want met de Upload Filter en Link Tax plannen van de EU (ingegeven door de Duitse grootuitgeverij Springer) werd dat plan reeds pijnlijk duidelijk.

De Brusselse EU besluit dus ‘spontaan’ (Big Pharma Lobby) dat meer mensen gevaccineerd moeten worden en nagenoeg dezelfde dag verdwijnen video’s over de donkere kant van vaccinaties van het internet om nooit meer terug gezien te worden. De Deense publieke omroep werkt duidelijk graag mee. Bestuurlijke elite onder elkaar.

Het spreekt voor zich, eigenlijk. Het systeem wat hier nagestreefd en geïmplementeerd wordt is ‘censuur door copyright’. Als je overal copyright op hebt, en vervolgens dat copyright met harde hand kan afdwingen (en dat kan tegenwoordig), kan je altijd en overal voorkomen dat iets ongewensts uitgesproken/getoond wordt. Overal copyright afdwingen totdat alleen nog de officieel toegestane totale onzin uitgesproken kan worden. (1984 op steroïden)

Onze instituties zijn niet meer van ‘ons’

Nagenoeg alle Nederlandse publicaties (kranten, bladen, officieel nieuws, etc) zijn in handen van de twee Belgische grootbedrijven (de duopolie van Persgroep en Mediahuis met staatssteun van NL overheid) en de rest in de handen van het Scandinavische Sanoma en de “Nederlandse” overheid zelf. Dat biedt geen ruimte voor een onafhankelijk en vrij geluid.

En copyright op onderzoekspapers zijn in de handen van de ooit Nederlandse (nu Britse) uitgeverij Elsevier. En de copyright-claims van de advocaten van Elsevier kwamen dusdanig hard neer op Elsevier-hacker Aaron Swartz, dat die zich genoodzaakt zag zelfmoord te plegen. Nog los van het feit dat onderzoek tegenwoordig vooral ook veel onwaarheden creëert, zoals duidelijk werd bij de weg-gecensureerde TED talk van Rupert Sheldrake ‘Science Delusion’.

Het is duidelijk dat we hier een significant probleem hebben als het gaat over het geschreven woord. Alles is in handen van een klein aantal grote spelers die allen copyright afdwingen (tot de dood erop volgt) dan biedt dat de lezende en studerende mens weinig goeds.

Net het boekje Surveillance Valley gelezen, het blijkt overduidelijk dat alle bekende Silicon Valley bedrijven gestart zijn op basis van miljarden van de militaire industrie. Google moederbedrijf noemt zichzelf tegenwoordig Alphabet, ogenschijnlijk naar de verschillende Alphabet Agencies als CIA, NRA, NSA, DIA, etc. Meer ‘in your face’ kan Google hun boodschap niet maken, duidelijk. Silicon Valley zit in de zak van het militair industrieel complex. En ook de EU zelf koopt in bij Silicon Valley.

Van Google, Youtube, Microsoft, Amazon en Facebook hoeven we niets te verwachten, die zijn opgericht op basis van militaire miljarden, die zijn onderdeel van het probleem, niet de oplossing. Idem Twitter, WhatsApp, Instagram, etc. Het zijn allemaal militaire aannemers. Dat maakt het vrij kijken van video en communiceren met elkaar dus lastig.

#WalkAway: De Parallelle Samenleving

De oplettende lezer weet dat nagenoeg alles wat wat geldt als ‘bekende kennis’ en ‘officiële waarheden’ gebaseerd zijn op leugens.

“Just look at us. Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, major media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.”
— Michael Ellner

De enige resterende weg uit dat leugenachtige spel, dat ook nog eens naargeestig beschermd wordt door patenten, intellectueel eigendom en copyrights, is vermoedelijk nog een parallelle samenleving te starten. Een parallelle samenleving waarbij de samenleving alles nog eens opnieuw moet doen naast de ‘officiële instituties’ en ‘officiële structuren’, om daarmee dan daadwerkelijk weer vooruitgang te kunnen boeken als samenleving.

Dat wil zeggen het creëren van nieuwe nieuwsvoorzieningen, nieuwe communicatiesystemen, nieuw onderwijs (zonder 50 euro boete als je je kind niet verplicht Allah wilt laten aanbidden), nieuwe geschiedschrijving, nieuwe gezondheidszorg, etc, etc. Dat gaat duidelijk een boel tijd, geld en energie kosten, want hiervoor worden geen overheidssubsidies en militaire miljarden beschikbaar gesteld. En de nieuwe samenleving zal gevestigd moeten worden terwijl de overheid tegelijkertijd onder dwang uiteraard ruim 40 procent van je welvaart/productiviteit/geld afroomt en iedereen die meewerkt aan alternatieven bestempelt en behandelt als misdadiger. Dat wordt duidelijk een lastige opdracht.

Werken aan de oplossing

Nu is deze situatie geen nieuw gegeven, of een recent gegeven. Er zijn gelukkig al wat initiatieven die actief zijn in de parallelle samenleving.

Allereerst nog ‘alternatieven’ die we niet zoeken. MeWe en Gab worden bijvoorbeeld aangedragen als alternatieven voor Facebook en Twitter. Het probleem met MeWe is, is dat het een silicon valley bedrijf is, net als Facebook. En, net als Facebook, een gecentraliseerde oplossing biedt. Wellicht moet goede voornemens, maar een ezel stoot zich in het gemeen maar tientallen keren aan dezelfde steen voordat die wat leert. Dus Gab (ook gecentraliseerd) en MeWe zijn geen echte oplossing voor het probleem.

Als ‘oplossing’ voor grootschalig aftappen en surveilleren op internet wordt de anonimiteitsdienst TOR aangedragen. TOR is echter ook gebouwd op basis van de miljoenen van het Pentagon en de Amerikaanse Marine en is vooral gebouwd voor gebruik door de inlichtingendiensten, als camouflage voor militaire activiteiten op internet. En met het merendeel van de nodes in dit netwerk in handen van de NSA en co, zal het voor hen niet lastig zijn om te zien precies wie wat doet. TOR gaat ons dus niet echt helpen als het gaat over internet. TOR brengt slechts een schijn van veiligheid.

Oplossing voor nieuws

Voor alternatief nieuws is er op basis van RSS Feeds op zich goed te werken, zeker in combinatie met vrije publicatie software als WordPress. En met goede voorbeelden als HoeZitHetNuEcht.nl en Alternatief-Nieuws.nl die dat aantonen. Het feit dat dit zo goed werkt is vermoedelijk de reden dat Google ermee stopte. 🙂 Zelf decentraal nieuws en berichten schrijven, zonder directe censuur van overheden en het grootbedrijf, dat kan dus. Let wel op het gebruik van afbeeldingen van het mediakartel en let binnenkort ook op linken naar het mediakartel.

Oplossing voor computers

Zoals beschreven is er een goed alternatief voor de militaire hegemonie van Microsoft en Apple, met de naam GNU/Linux van, van origine, Richard Stallman en Linux Torvalds. Zoals de hier eerder beschreven Deepin Linux en Linux Mint. Onder andere met goede alternatieven voor Microsoft Office.

Alternatieven voor Intel en AMD zijn er wellicht in de vorm van de ARM architectuur. Computers op basis van Intel en AMD techniek zijn hardwarematig compleet gecorrumpeerd met back-doors voor inlichtingendiensten, die daarmee vrij spel op je computer hebben. Helaas ook als je Linux gebruikt. Zonder bijpassende hardware is Linux dus slechts een deel-oplossing. Beter, maar niet perfect.

ARM als techniek is een beetje een alternatief voor AMD en Intel. ARM techniek is o.a. bekend van de Raspberry Pi. En herinner dat MH370 in het niets verdween “toevallig” met een heel contingent ARM-patenthouders van het bedrijf Freescale Semiconductor. (Een beetje zoals Titanic “toevallig” zonk met aan boord iedereen die kritiek had op de Amerikaanse Centrale Bank.) Door de “verdwijning” van MH370 kwam het patent op ARM technologie in de handen van… de Rothschild familie. Pijnlijk dus. Als alternatief is uiteraard RISC-V een vrije en open optie, ze bereiden in ieder geval een revolutie voor.

Oplossing voor instant messaging

Email is uiteraard helemaal niet beveiligd en later toegevoegde ‘oplossingen’ als PGP/GPG slaan duidelijk niet aan. En de beheer van alle online emailboxen in de handen van een paar grote bedrijven, is zorgwekkend. WhatsApp en co zijn uiteraard in handen van (feitelijk) militaire aannemers, die zijn er niet voor ons. Zelfs Signal is bijvoorbeeld nog steeds grotendeels gecentraliseerd en werkt op basis van uploaden van alle contacten uit je smartphone… Dat is ook geen oplossing, duidelijk. Telegram is volgens mij ook gecentraliseerd en de Russische overheid heeft toegang.

Wat wel een oplossing is als alternatieven voor Facebook en Twitter, zijn Gnu Social, Friendica, Diaspora en Mastodon. Er is nog geen eenvoudig echt decentrale zelf te hosten oplossing hiervoor, zoals WordPress, maar dat kan op basis van deze standaarden relatief eenvoudig gebouwd worden. Dit zijn allen gedecentraliseerde oplossingen die onderling Facebook/Twitter-achtige berichten kunnen uitwisselen. Die berichten kunnen vooralsnog dus niet goed centraal gecensureerd worden. Je zit wel vast aan het militaire communicatie netwerk dat heet Internet, maar dat is een gegeven. Met SSL/TLS-technologie is dat op zich redelijk (maar niet compleet) te beveiligen.

Voor overige berichtuitwisseling kan je wellicht op basis van Jabber / XMPP software in combinatie met OTR-protocol achtige aanpassingen moet dit echter op zich goed te doen zijn. Mits iedereen zijn eigen XMPP server gaat hosten, enigszins zoals met WordPress. Anders krijg je een nieuwe Whatsapp. Maar dat is op zich goed te doen.

Oplossing voor video

En met Obama en Rice bij Netflix, Oprah Winfrey bij Apple en Eric Smidt en de Alphabet Agencies op YouTube en Bezos bij Amazon, hebben we zeer duidelijk een probleem voor wat betreft video. En zelfs Gaia TV blijkt nu gecompromitteerd, dus ook dat is geen oplossing. De video over slopende vaccinaties werd en wordt dus zeer kundig weggemoffeld en verdwijnt in het niets. Knap werk, als je er over nadenkt.

Een gedecentraliseerd alternatief is bijvoorbeeld PeerTube, DTube en Popcorn Time. De zogenaamde Torrents-technologie blijkt een prima manier om gedistribueerde video te kijken. Privacy is hier duidelijk wel nog een probleem. Ik wil hiermee dus niet adviseren dat we allemaal copyrights gaan schenden door Popcorn Time te gebruiken, juist niet. Het voorstel is ook om zelf video te maken en die te delen via gedecentraliseerde Peer-to-Peer netwerken, zodat die niet gecensureerd kunnen worden en niet gestopt kunnen worden op basis van copyrights. Gelukkig zijn camera’s tegenwoordig relatief goedkoop en is zeer betaalbare (zelfs gratis) videobewerkingssoftware beschikbaar en met genoemde initiatieven wordt censureren heel lastig.

Ook wordt reeds gewerkt aan gedecentraliseerd zoeken op internet met mogelijke  oplossingen als Presearch, YaCy en BitClave.

Conclusie

Officiële waarheden zijn veelal onzin, onze geschiedenis is gebaseerd op onwaarheden en “onze” organisaties werken niet meer voor ons. De oplossing is als samenleving zelf te zorgen voor nieuwe alternatieven die de “officiële” initiatieven buiten spel zetten. Dit is het gezamenlijk creëren van een parallelle samenleving.

Maar als eerst alles helemaal opnieuw opgebouwd moet worden, voordat we daadwerkelijke enige vooruitgang kunnen boeken, dan betekent dit dat er nog een lange reis voor de boeg is. En het blijft uiteraard niet bij wat alternatieven op internet, die zijn wellicht wel randvoorwaardelijk, maar daar blijft het uiteraard niet bij.

Vooral gezien dat het oude systeem op basis van militaire miljarden en overheidssubsidies (op basis van belasting onder dwang) is opgezet, en de parallelle samenleving het met zeer moeizaam verkregen losse euro’s moeten. De alternatieven voor de status-quo-hegemonie krijgen uiteraard geen militaire miljarden, geen subsidies, geen gratis geld van ‘filantropische’ miljardairs. En als je ziet hoeveel moeite je moet doen om een paar euro los te krijgen voor het bouwen en onderhouden van alternatieven…

De schaalgrootte van dit probleem is duidelijk pijnlijk, het is zo langzamerhand toch een beetje een mission impossible aan het worden… Gelukkig zijn er al een aantal initiatieven onderweg. Dan rest de vraag: waar ben jij goed in? Wat kan jij doen?

Het bericht Censuur door copyright en de parallelle samenleving als oplossing verscheen eerst op Lang Leve Europa!.

Hoop voor de toekomst!? Bekijk de video: Q – Trust The Plan

Jul 6th 2018, 12:04, by admin

We hebben allemaal zo nu en dan wel wat hoop nodig. Het is niet allemaal doom and gloom, er zijn gelukkig ook vele goede signalen. Nu is het Q-fenomeen niet zonder enige discussie, maar deze video geeft een interessant beeld van wat er allemaal afspeelt in de VS. En dat is goed nieuws voor Europa. Bekijk de video op youtube.com.

Wil YouTube video niet afspelen? Bekijk de video dan op BitChute.com.

Via: ForbiddenKnowledgeTV

Het bericht Hoop voor de toekomst!? Bekijk de video: Q – Trust The Plan verscheen eerst op Lang Leve Europa!.

Bijzonder nieuws (terugblik juni)

Jul 4th 2018, 07:34, by admin

Een overzicht van recent nieuws. Terwijl sommige landen (zoals Nederland en Zweden) nog bezig zijn met islamisering en het aanpassen van de eigen samenleving aan intolerante gasten, bijbehorende intolerante overtuigingen en veel “verward” gedrag, is het tij elders reeds aan het keren.

De grenzen in Europa gaan langzaam maar zeker dicht. Italië stuurt zowaar migranten op zee terug. Duitsland heeft eindelijk besloten, conform normale wet-/regelgeving, de grens weer te gaan bewaken en conform normale wetgeving illegale migratie weer te weren. En als resultaat ziet ook Oostenrijk zich spontaan ineens genoodzaakt daarin te participeren:

Oostenrijk is bereid in actie te komen om “nadelige gevolgen voor Oostenrijk en zijn bevolking te voorkomen” als het Duitse akkoord over het migratiebeleid in werking treedt, zo meldt de Oostenrijkse regering dinsdag. Wenen is onder meer bereid verdere stappen te zetten om de eigen zuidelijke grens te beschermen.

Krijgt Orban dan toch gelijk?

Diverse lidstaten (waaronder Denemarken) zijn al een stapje verder in dat proces en zijn reeds begonnen met het de-islamiseren van hun samenleving. Zweden is ondertussen aan het oefenen voor een binnenlandse oorlog, één keer raden tegen wie? En uiteraard is de EU niet blij met het feit dat de EU (en hun vrij verkeer van illegale migranten) zo langzamerhand overbodig wordt gemaakt door samenwerkende lidstaten.

De gevestigde orde laat dus inderdaad de populisten het vuile werk doen en het partijkartel hier in Nederland houdt uiteraard de poort goed dicht voor “populisten”, dus daarop lopen wij hier duidelijk achter. Integratie is nog geen succes, dus moeten de we gewoon meer integreren. En dan “verrast” doen dat sociale zekerheidsuitkeringen door de migranten en masse naar Afrika verstuurd worden, terwijl dat precies is zoals de EU het opgezet heeft – de mensensmokkelaars moeten immers afbetaald worden. De EU faciliteert gewillig. Een citaat uit de EU immigratiewetgeving opgesteld in 2006: “het beperken van de overmakingskosten, het vergemakkelijken van het gebruik van de financiële sector voor het overmaken van geld”. Ontwikkelingshulp, maar dan anders.

De EU zet zich ondertussen in om zoveel mogelijk migratie te stimuleren, o.a. door tieners aan te sporen gratis (op jouw kosten!) door de EU te reizen en op jouw kosten migratie-studiebeurzen te geven. Dan kunnen kinderen alvast wennen – op jouw kosten – aan het leven in andere lidstaten. Alvast, voor de toekomst, de EU stimuleert immers zo veel mogelijk arbeidsmobiliteit en migratie. (En sloopt daarbij uiteraard grenzen, samenlevingen en families.) De EU doet dit want kinderen zijn gemakkelijk te beïnvloeden.

Uiteraard tikt de EU Pechtold op de vingers vanwege corruptie. Maar dat betreft wel éénrichtingsverkeer. De EU stimuleert immers corruptie door geen inzage te geven in uitgaven van riante subsidies voor europarlementariërs. Het graaien gaat dus door. De reden? Transparantie aldaar zou immers leiden tot woede bij de bevolking. (Er gelden uiteraard andere regels voor partijen die EU-kritiek hebben.) Zoek daarbij trouwens ook eens op welke Nederlandse (EU-)parlementariërs ook voor Soros werken.  Ja, George Soros heeft Brussel gekocht. Soros hier, Soros daar… De jaarlijkse miljoen immigranten van Soros zijn alvast gelukt afgelopen jaren! Gefeliciteerd daarmee.

Syrië heeft trouwens ondertussen haar gevluchte burgers opgeroepen terug te keren.

Rechtszaken tegen de overheid, één keer raden wie wint

Naar aanleiding van een rechtszaak tegen de overheid over veranderingen die de overheid heeft uitgevoerd op de totalitaire WiV / sleepwet wetgeving, krijgt de overheid van de rechter (is overheid) uiteraard gelijk. De overheid doet een klassiek “wij van WC-eend”-momentje, met als benadeelde partij uiteraard jij. De sleepwet moet totalitair, iets over dat rapport wat jij niet mocht weten. (Minister President Rutte loog er uiteraard over!) En Kabinet Rutte wil ondertussen uiteraard ook de bewaarplicht verder uitbreiden.

Wist je trouwens dat met WiV ook de DNA-databank in Nederland gelegaliseerd werd en dat de EU nu al direct voornemens is om aan onderlinge DNA-data uitwisseling te gaan doen? Jouw DNA is daarmee onder Rutte dus eigendom van de EU geworden. Lekker totalitair. Idem trouwens het EU spionnenkastje, die trad in Nederland in werking op 1 april, helaas echt waar.

Over overheid gesproken, onze democratisch verkozen opperhoofd Rutte is uiteraard officieel wéér betrapt op leugens. Leugens over het weggeven aan vriendjes van anderhalf miljard euro gemeenschapsgeld. En je leert nog eens wat: “Voorbarig” betekent tegenwoordig kennelijk “onjuist, verkeerd”. “Premier Rutte was wel degelijk op de hoogte van bestaan afspraken Belastingdienst met bedrijven over de #dividendbelasting” aldus Lodewijk Asscher.

En dat al die corruptie van Rutte niet zonder gevolgen blijft, werd duidelijk uit een speech van Baudet, hij toonde aan dat onder Rutte er al 8 jaar financiële stagnatie is voor de bevolking – ondanks het vele lof in de media voor die geweldige economische “vooruitgang”… Het bereikt jouw uiteraard allemaal niet. En dat is niet per ongeluk, zo is het ontworpen.

Dat verdient een riante loonsverhoging

Hoog tijd dus voor 7% loonsverhoging voor ambtenaren, jonkvrouw Ollongren is weer bezig. Wie betaalt die loonsverhoging precies? Jij. En als je je afvraagt waar je overige belastingcenten en het overige samenlevingsgeld zoal heen ging afgelopen tijd: de overheid sponsort moslimstrijders in Syrië. Juist: Subsidies voor elke misdadiger, loonsverhoging voor corrupte bezigheden! Geld genoeg. Over illegale activiteiten gesproken:

Nederland neemt uit humanitaire overwegingen eenmalig verantwoordelijkheid voor maximaal 20 Lifeline-migranten. Samen met Benelux en andere Europese landen. Tijdens Europese Raad (28-29 juni) wordt gesproken over structurele oplossingen. Nadere details volgen.

Kabinet Rutte 3 neemt vrijwillig en tegen Dublin afspraken in, 20 illegale migranten over van een boot die onder illegale voorwendselen voer onder Nederlandse vlag, door een Duitse private partij die betrokken was bij illegale mensensmokkel. En Rutte participeert uiteraard graag in al die illegaliteit, maakt het dus legaal. Zoek de fout!

De EU heeft ook besloten, voor jou, dat je geen inspraak meer krijgt bij het beleid van de Euro. Duitsland en Frankrijk gaan samen besluiten over de eurozone. Heeft besloten een transferunie in te richten, waarbij jij – beste Nederlander – geldt voorschiet voor leningen die nooit gaan worden afbetaald. Transfer betekent letterlijk: “Uit jouw portemonnee, naar het Oosten en Zuiden.” Dit is dus het eurozone beleid en “we” noemen dat de Meseberg declaratie. Waaronder een Eurozonebegroting, waarop jij geen inspraak krijgt.

EU: Meer van jouw geld en meer van jouw zeggenschap

Dit alles betekent dat je gewoon meer moet gaan betalen aan de EU. De EU gaat je gewoon veel geld kosten. Jij mag dus meebetalen, daar gaat weer 30 miljard. En zeg maar dag naar de verdwenen 45 miljard euro door ‘Brussels geklungel’ rond Griekenland. Dat komt ongetwijfeld goed uit voor de volgende (zeer binnenkort nu) financiële crisis. De EU wil dan graag jouw banktegoed bevriezen.

En oh ja, we mogen 300 miljard meer betalen aan de EU vanwege Brexit en de Nederlandse bijdrage gaat 1,7 miljard omhoog. De EU heeft besloten. En de EU stopt uiteraard niet met de vele miljarden aan toetredingssteun Turkije. De EU stelt wel drie nieuwe belastingen voor om “ambities van de EU” te bekostigen.

Ondertussen uitbreiding van de Eurozone met de drie armste EU-landen. En ook Albanië en Macedonië moeten toetreden tot de EU. Immer meer EU. Immer meer verarming en armoede. De EU brengt niet alleen financiële armoede, vooral ook denkarmoede.

De Lobby

En over vreemde activiteiten gesproken, het werd bekend dat tijdens het MH17 onderzoekt, één van de verdachte partijen, het MH17 onderzoek afluisterde. En dat betrof niet Rusland, maar Oekraïne. Dat terwijl Oekraïne sinds dat (terecht) weggestemde associatieverdrag uiteraard een partner (en lidstaat) zou moeten zijn. Een mega corrupte partner, uiteraard, maar dat past goed bij de EU. Het blijkt trouwens steeds weer dat verwijten aan het adres van Rusland gewoon activiteiten van Amerikanen en Britten zijn. Rusland is vooral de nepvijand die wordt gebruikt om eigen falen te verhullen. En als nepvijand om eigen misdaden te verhullen.

Ondertussen start ineens (meestal een teken dat een goedbetaalde lobby allerlei journalisten/lobbyisten aan omkopen is) weer een offensief in de media om ook in Nederland vergiftigende en zelfs dodelijke inentingen te verplichten. Laat je dochter vooral verplicht misbruiken door Big Pharma. En HPV-vaccinaties niet alleen voor meisjes, maar nu uiteraard ook voor jongens. Kinderen, wat kan je die toch gemakkelijk gebruiken…

Verplichte vaccinaties is uiteraard een soort eugenetica, dat moet je dus niet willen. Daarnaast is het in strijd met o.a. grondwet artikel 11 het recht op bescherming van je lijf, in dit geval tegen staatgesponsorde recordwinsten voor Big Pharma die op gelegaliseerd manier slopend gif verspreiden onder de bevolking door geforceerde inspuiting. Kinderen gebruiken als excuus voor verplichten van dodelijke vaccins, tja… En uiteraard wil ook de Europese Commissie namens Big Pharma immer meer vaccinaties. Dat verrast uiteraard niemand.

De kosten zijn voor jou

En mocht je jezelf afvragen wie voor de kosten van de Groningse gaswinning (Shell en Exxon) gaat opdraaien… Dat bent u. Shell claimt de onbelaste winsten, de overheid (namens u) de verliezen. Iets over nepnieuws iemand? U herkent dit gedrag uiteraard ook van bankiers. Onbelaste winsten voor het grootbedrijf, verliezen voor de samenleving. De grootvervuiler belast, de consument betaalt. En dan niet afvragen hoe die megawinsten van het grootbedrijf toch steeds tot stand komen… Dat komt dus direct uit uw portemonnee. Ondertussen streeft de EU naar leegverkoop van publieke organisaties die ooit op jouw kosten opgebouwd werden.

En een parkeerplaats voor uw auto bij uw woning, ook dat wordt tegenwoordig lastig gemaakt. Het mag natuurlijk niet zo zijn dat u daadwerkelijk kan parkeren in uw eigen straat! “Frustreer de burger” is het overheidsmotto geworden in onze bezighoud-samenleving. Zo is de lokale overheid hier ondertussen gestopt “restafval” op te halen, dat mag je tegenwoordig zelf naar een container brengen, een paar straten verderop.

Ondertussen krijgt de gesjeesde Partijkartel-gediende Zijlstra een mooi nieuwe functie bij… de Wereldbank. Dat zat er wel in, uiteraard. Kabinet Rutte zet zich vooral ook in voor het groot telecombedrijf. Subsidies voor telco’s overal waar je kijkt. En had u meegekregen dat de Nederlandse overheid ook weer dwangarbeid introduceert? Gratis arbeid onder dwang voor het grootbedrijf, waar kenden we dat ook alweer van? Er is uiteraard een reden dan het referendum verdwijnt, ondanks advies voor juist het tegenovergestelde. En wel zo snel mogelijk. Oh jonkvrouw, wat doet u nu. Uiteraard kwam ook hier een rechter (is overheid) aan te pas, en ook hier koos de rechter uiteraard voor de overheid. WC-eendjes, overal waar je kijkt.

Nederland in de vernieling

En hoe zit dat met de lelijke TriState City aanpak voor Nederland? Omvolking van Nederland onder de noemer Amsterdam Eco-city, dus Agenda 2030. Griezelige plannen voor onze toekomst, die je niet vaak ziet, waarover uiteraard al heel weinig wordt gesproken.

Nieuw Vennep wordt kennelijk New Africa, zo leer je nog eens wat over je toekomst. Herinner bij het lezen over het TriState City Network dat 2050 is wanneer de EU 60 miljoen (vooral Afrikaanse moslim-)migranten geïmporteerd wil hebben.

Vergezichten worden uiteraard niet besproken, die worden gewoon uitgevoerd. Daarover ontstaat geen discussie. Oordeel dus zelf over het democratisch gehalte van deze plannen. Zou jij hierover inspraak krijgen, denk je? En Agenda 2030 is een programma van de VN, hoe democratisch verantwoord is die (NWO-)organisatie precies?

De Nazi-Ufo

De grootste giller van afgelopen tijd, wat mij betreft, was het verbod in Duitsland op schaalmodellen van de Nazi UFO, de Haunebu vliegende schotel. Een goed bericht over het verbod is te lezen op WantToKnow. Vanuit kinderbeschermingsoptiek (kinderen gebruiken als excuus voor allerlei onzin, je hoort het wel heel vaak de laatste tijd) wordt ook dit stukje geschiedenis nu dus verborgen gehouden.

En hoewel een Nazi-UFO niet overeenkomt met de bij ieder bekende geschiedschrijving, zijn er toch heel wat concrete indicaties dat Nazi’s zeer succesvol werkte aan vliegende schotels. Maar dat, dat mag jij uiteraard niet weten, want tere kinderzieltjes. Ze zouden toch eens vragen kunnen gaan stellen over de aandrijving van UFO’s en of benzine en olie daarvoor dan wel/niet benodigd is!

Weet daarbij: officiële misleiding rondom WOII is tegenwoordig heilig verklaarde verplichte “kennis”. Luister bijvoorbeeld eens goed naar het betoog van David Irvine, zou ik zeggen, zo lang (beter: zo kort) dat nog is toegestaan. (Update: Tijdens het schrijven van dit betoog werd de video bij YouTube helaas weggecensureerd, zoek eventueel naar mirrors.) Idem dat de gebruikte kernbommen op Japan toch waarschijnlijk vooral een Nazi-Duits product was, mogelijk gemaakt voor de VS door overlopers. De waarheid is vaak niet wat het lijkt, uiteraard ook niet als het gaat om WOII. Geschiedenisles is dus wel interessant als Jim Marrs dat doet! (Update: Zolang die YouTube-link uiteraard nog werkt! Zie je iets goeds op YouTube, download de video snel en sla het op, voordat je het weet is het verdwenen.)

Over Nazi’s gesproken: dat de EU steeds weer dubieuze acties onderneemt is wellicht te verklaren doordat de EU voorzitter Nazi-banden heeft. Had Trump dan dus toch gelijk? De PR-mensen van de EU zijn dus niet zozeer dom en onbetrouwbaar, de EU is zeer gewiekst en onbetrouwbaar. En het VK ook.

Even een stukje geschiedenis

Wellicht is hier een stukje sneltreingeschiedenis op zijn plaats. Tijdens en na WOII ontstond het beeld, o.a. in Duitsland maar vooral ook in de VS, en Churchill was ook geen lieverdje, dat we een krachtig blok zouden moeten vormen tegen de Sovjet-Unie, waar het door West Europese en Amerikaanse bankiers gesponsorde communisme, ondertussen welig tierde. Alle Nazi’s kopstukken opsluiten en/of een bestuursverbod opleggen zou een aanslag betekenen op de bestuurlijke klasse. Er is toen dus gekozen om veel Nazi-kopstukken aan te houden in West Europa, en dan voornamelijk Duitsland, om toch vooral snel een krachtig Europees blok te vormen tegen Rusland.

Een flink deel van de Duitse Nazi bestuursklasse werd dus witgewassen en daarna gestuurd door de VS om een blok te vormen. Zie bijvoorbeeld Reinhard Gehlen. Het Duits geleide blok tegen de Sovjet-Unie noemen we nu dus de Europese Unie. Het verwijt van Trump aan het adres van Juncker is dus zeker niet vreemd. Het verklaart wellicht ook waarom de EU zo ontzettend disfunctioneert vanuit het oogpunt van de bevolking en democratisch gedachtegoed. Het verklaart waarom de EU uitsluitend het grootbedrijf (recent o.a. IG Farben/Bayer) verheerlijkt, mensenrechten sloopt, niet luistert naar bevolkingen, etc.

De EU was ontworpen om zo snel mogelijk een Europees blok te kunnen vormen tegen Rusland, en men vond daar (uiteraard) multinationale grootbedrijven voor benodigd. De kopstukken toen waren immers allen eigenaar van grote bedrijven. De bevolking werd – desnoods hardhandig – onder de duim gehouden, maar kreeg in ieder geval geen inspraak uit angst voor het linkse, sociaal communistische blok. En de EU doet sindsdien uiteraard niets anders: het grootbedrijf verheerlijken en de lokale bevolking terroriseren. Je begrijpt nu ook de eindeloze en volslagen stupide retoriek richting Rusland.

De bevolkingen in de EU zitten nu alleen wel met de gebakken peren van dat besluit toen. Het besluit tijdens WOII zorgde destijds wellicht voor relatieve snelle wederopstanding van West Europa, nu is dit gedachtegoed uiteraard een blokkade en een concreet gevaar voor de toekomst. Misschien moeten we blij zijn dat we niet leven in de communistische Sovjet-Unie, maar vergeet niet dat de partijen die Rusland de Bolsjewieken en het socialisme en communisme brachten, ook verantwoordelijk waren voor Hitler en daarna de Europese Unie. Ongemakkelijke waarheden, wellicht, maar waarheden niet te min. Tip: Kijk goed naar de financiering van de partijen. Zie de bankiers en advocatenkantoren die betrokken waren. Het zijn steeds weer dezelfde mensen/krachten.

Die kinderen toch steeds

Het terugkerende thema in dit bericht is uiteraard ook het beschermen van kinderen. En dan hebben we het duidelijk niet over het beschermen tegen pedofielen. En ook dit was onlangs in het nieuws: Netflix en Facebook houden onze kinderen eerlijk, aldus de media, want afgeleid van de realiteit door onzin. Ja, Facebook is dus goed, Facebook die nu trouwens actief censoren zoekt. En Silicon Valley doet uiteraard allemaal goede dingen. En ook YouTube. De echt interessante video’s verdwijnen daar tegenwoordig heel snel.

En we spreken nog maar niet over het feit dat smartphones ingebouwde functies blijken te hebben om je foto’s en video’s door te sturen naar derde partijen zonder dat je dat kan zien op je smartphone. Dat lijkt na Snowden uiteraard geen verrassing. Dus: Tech en kinderen, wellicht beter van niet?

We leven in een bijzonder land. Om al het boven beschreven moois te realiseren is uiteraard ook wel de nodige manipulatie benodigd!

Het bericht Bijzonder nieuws (terugblik juni) verscheen eerst op Lang Leve Europa!.

Red het referendum, mail nu de senaat

Jul 2nd 2018, 06:14, by admin

Even deelnemen aan de actie van Meer Democratie: http://www.maildesenaat.nl/

Dinsdag 3 juli a.s. om 10.30 uur is het grote debat in de Eerste Kamer over de afschaffing van het referendum. We hebben maar één senator nodig om een referendum over de afschaffing van het referendum mogelijk te maken.

Nu is het moment om de senatoren te laten weten hoe u hierover denkt! Stuur hieronder een email aan alle 75 senatoren.

En kijk daarna even naar de uitstekende Tweede Kamer speech van Bosma getiteld We worden geregeerd door een elite zonder moraal. Die toespraak, vanuit de Tweede Kamer, betreft kritiek op het establishment, en dat is uiteraard niet goedgekeurd voor en door de tere snowflakes die censureren bij YouTube, dus werd deze video direct door YouTube gecensureerd (het zal eens niet). Gelukkig is de video embedded nog wel te zien. Bekijk hem dus na de breek.

Het bericht Red het referendum, mail nu de senaat verscheen eerst op Lang Leve Europa!.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.


Geef een reactie