Your 2 hourly digest for

Oude Media Nieuwe Media
 

thumbnailJihadist rapt in Bataclan

Aug 10th 2018, 08:18, by Roeland Van Walleghem

De slachtpartij in de Parijse concertzaal Bataclan, waarbij op 19 november 2015 90 jonge mensen door islamieten aan flarden werden geschoten, zal voor altijd op ons netvlies gebrand blijven. Onschuldige jongeren die een concert van Eagles of Dead Metal bijwoonden, werden er afgemaakt door een stelletje ongeregeld, dat zich tot de islam had bekeerd. Maar de doden zijn blijkbaar snel

thumbnailViktor Orbán: “Zeg maar vaarwel tegen de elite van ‘68”

Aug 9th 2018, 08:34, by RechtsActueel

De Hongaarse President Viktor Orbán bracht tijdens de jaarlijkse ‘Bálványos open universiteit en studentenkamp’ een hoopvolle boodschap naar voren. Orbán denkt dat bij de volgende verkiezingen voor het Europees Parlement de koers gaat veranderen en dit het einde van het multiculturalisme zal gaan inluiden. Dat zal dan tevens het einde betekenen van de controle over de Europese Unie door de

thumbnailDemonstratie in Bulgaarse hoofdstad Sofia tegen Amerikaanse ondersteuning van terrorisme

Aug 6th 2018, 10:18, by RechtsActueel

Op 2 augustus vond er voor de Amerikaanse ambassade in Sofia een protest plaats waarbij de Amerikaanse inlichtingendiensten werden aangeklaagd voor het financieren van islamitisch terrorisme. De activisten beschuldigden de Amerikaanse inlichtingendiensten van het systematisch ondersteunen van terroristische organisaties. Tevens waarschuwde men dat er op het moment al verschillende berichten zijn binnengekomen waaruit blijkt dat de Amerikanen terroristen in het

thumbnailZwarte atlete uit Italië krijgt ei in oog: “Racisme! Seksisme!” De waarheid blijkt zoals verwacht helemaal anders

Aug 6th 2018, 06:30, by Roeland Van Walleghem

Op 29 juli kreeg de zwarte ‘Italiaanse’ atlete Daisy Osakue, met wortels in Nigeria, een ei in haar oog. Het voorval, dat veel weerklank vond tot ver over de (open) Italiaanse grenzen, kreeg onmiddellijk een racistisch cachet opgeplakt. Doordat 72% (peiling juli) van de Italianen zich kunnen vinden in beleid van Matteo Salvini (Lega), minister van Binnenlandse Zaken, werd hij

Media files:
fnb
roelandvw

Stad Rijsel huldigt illegale Soedanezen van de door Italië geweigerde Aquarius: “Vous êtes des Lillois!”

Aug 5th 2018, 22:01, by Roeland Van Walleghem

Clandestiniteit of illegaliteit (nog altijd strafbaar) wordt in Frankrijk blijkbaar erg geapprecieerd en beloond. Voor 42 Soedanezen – uitsluitend jonge mannen – aangedobberd met de Aquarius,  het NGO-schip van Artsen zonder Grenzen en  SOS Méditerranée, kan het feestje beginnen. In een recordtempo beschikten ze over de officiële documenten, dewelke hen voor 10 jaar (!) het statuut van vluchteling toekent. Om

Media files:
roelandvw
mneas.jpg

thumbnailSchroeven autowielen losgedraaid van raadslid Haarlemmermeer

Aug 5th 2018, 10:18, by RechtsActueel

Fortuynistisch gemeenteraadslid Paul Meijer, die sinds 2010 in de gemeente Haarlemmermeer namens de partij Forza! zetelt, deed deze vrijdag aangifte tegen onbekenden. Reden hiervoor is dat de schroeven van de achterwielen van zijn auto waren losgedraaid. De politicus staat bekend om zijn kritiek op de immigratie-invasie en de multiculturele samenleving, was gastspreker op demonstraties en bevindt zich op de politieke

thumbnailJihadisten Islamitische Staat welkom in Amsterdamse moskee

Aug 4th 2018, 10:32, by RechtsActueel

De Nederlandse krant de Telegraaf bracht gisteren het nieuws dat de Tawheed-moskee in Amsterdam een thuisbasis biedt voor jihad-gangers van de Islamitische Staat (IS). Zowel de Amsterdamse gemeente, lokale politie als de landelijke justitie hebben nooit ingegrepen, hoewel hierover wel de nodige informatie bekend is. De Telegraaf publiceerde een foto waarop jihadisten zichtbaar zijn in ontmoeting met personen van het

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.


Geef een reactie