Your 2 hourly digest for Beyond the Matrix

Oude Media Nieuwe Media
Beyond the Matrix
beheerd door Martin Vrijland 

Wel klagen wel, maar niets doen: het einde van de gratis Martin Vrijland complot-entertainment show

Aug 9th 2018, 15:28, by Martin Vrijland

We zijn blijkbaar een volk dat wel vindt dat er veel mis is in de wereld, maar als het er op aan komt doen we zelf liever niets. De enige actie die we ondernemen is hooguit een beetje discussiëren tijdens een borrel of buurtbarbecue en misschien zijn we nog wel zo maatschappelijk bewogen dat we […]

Lees het gehele artikel door hier te klikken

Willie Dille in beeld 1 dag naar haar vermeende verkrachting in opdracht van Arnoud van Doorn

Aug 9th 2018, 12:26, by Martin Vrijland

Of wel Willie Dille had wel de nodige ervaringen met verkrachting, waardoor ze op 16 maart (een dag na haar vermeende ontvoering en verkrachting) gewoon de Haagse raadsvergadering bij kon wonen en onverstoord zat te spreken of ze heeft het gehele verhaal geacteerd. Bekijkt u deze opnames die gemaakt zijn op de dag nadat Willie […]

Lees het gehele artikel door hier te klikken

Wat is er waar van de zelfmoord van de Haagse PVV raadslid Willie Dille?

Aug 9th 2018, 09:55, by Martin Vrijland

Dus controlled opposition site Geenstijl brengt gister een video van PVV raadslid Willie Dille waarin ze beweert dat ex-PVVer Arnoud van Doorn opdracht zou hebben gegeven om haar te verkrachten. Een groep Marokkanen zou haar hierom vorig jaar hebben verkracht. En vervolgens zou ze vandaag zelfmoord hebben gepleegd. Om te beginnen was Arnoud van Doorn […]

Lees het gehele artikel door hier te klikken

Kunnen we de uitkomst van deze simulatie naar onze hand zetten?

Aug 8th 2018, 14:48, by Martin Vrijland

Hoewel ik op zeer jonge leeftijd al door had dat geloof niets met een liefdevolle god te maken had, maar vooral draaide om angst, fascineert het mij wel hoe miljarden mensen door hun geloofssysteem in beslag genomen worden en hun gehele leven erdoor laten bepalen. Nu is niet alleen het geloof in God, Allah, Jezus, […]

Lees het gehele artikel door hier te klikken

De ayahuasca DMT-achtige effecten en de functie van de pijnappelklier

Aug 6th 2018, 21:28, by Martin Vrijland

Regelmatig wordt mij voorgesteld om een DMT-achtige substantie te gaan proberen in de vorm van ayahuasca of andere DMT bevattende middelen. Naar het schijnt activeert deze stof de pijnappelklier, waardoor er een soort bijna dood ervaring optreedt en je allerlei out of body experiences hebt. Nu heb ik best wel eens wat drugs geprobeerd in […]

Lees het gehele artikel door hier te klikken

Wie heeft Lucifer geschapen en wat zijn demonen, djinns of archonten dan in het simulatiemodel?

Aug 5th 2018, 20:19, by Martin Vrijland

Vooral vanuit de hoek van mensen met een christelijke of islamitische levensvisie krijg ik veelvuldig de vraag: Als het universum volgens jou een Luciferiaanse simulatie geschapen heeft, wie heeft Lucifer dan geschapen en hoe zit het dan met demonen, djinns, archonten? Dat wil ik graag nader toelichten in dit artikel en ook zal ik daarin […]

Lees het gehele artikel door hier te klikken

Bewijst Google’s cloud anker techniek voor Aurgmented Reality (AR) de theorie dat het universum een simulatie is?

Aug 5th 2018, 11:16, by Martin Vrijland

Na enkele artikelen te hebben geschreven over het concept dat u en ik in een virtual reality leven, blijkt uit de vele reacties dat de lezers nogal in shock zijn. Doordat ik gesteld heb dat het principe van ‘kwantumverstrengeling’ een noodzakelijk verschijnsel is dat Einsteins lokaliteitstheorie en tevens de lichtsnelheid (als natuurkundige fysische grens), lijk […]

Lees het gehele artikel door hier te klikken

Steeds meer mensen beginnen te doorzien dat we in een simulatie leven: dit is waarom

Aug 3rd 2018, 12:05, by Martin Vrijland

Rizwan (“Riz”) Virk is een succesvolle ondernemer, investeerder, bestsellerauteur, pionier in de videogamebranche en onafhankelijke filmproducent. Door zijn ervaring in de online video games en zijn studie van onder andere de kwantumfysica en religieuze stromingen, is hij tot de conclusie gekomen dat het zeer waarschijnlijk is dat we in de multiplayer virtuale reality game leven. […]

Lees het gehele artikel door hier te klikken

Wat kunnen we doen om onze problemen op te lossen? Spooky action at a distance!

Aug 1st 2018, 11:52, by Martin Vrijland

Onderstaande video’s geven een beetje inzage in het begrip kwantumverstrengeling. De Engelse vertaling hiervan is quantum entangelment. Als u onderstaande video bekijkt krijgt u wellicht een beetje een gevoel bij wat die term inhoudt. De term kwantumverstrengeling is nuttig om te begrijpen, omdat het mijns inziens veel zegt over ons bestaan. In mijn vorige artikel heb […]

Lees het gehele artikel door hier te klikken

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.


Geef een reactie